Monday, June 14, 2010

Jom Swimming

Pagi jumaat tetiba Zara ajak swim.
Ntah ape mabok dia, mimpi agaknye.
Malas tul nak layan, sbb ngantok hehe

Tapi disebabkan dia la satunye2 princess kat umah tu,
harus la layan gak dgn hati paksa rela huhu

Ni la muka budak yg mengamok cam ape ajak swim.
Skang ni bila ajak pose, mesti nak jelir lidah.
Sape ajar pun taktau.


Harus mummy nak enterframe sama.


Seronok mandi, takde orang.
Dah tu pepagi sape nak gi mandi kan.

Muka puas hati.. yeay!!
Zara masih lagi takut2 nak apungkan badan dia.
Bila dia nak apung gi tunduk, bape kali telan air dah. hehe
Takpe la nak, slow2 la yer.. lelama pandai leh jadi diver cam Aunty Mel =)


17 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

harus pandai swim dah besar ni..
jgn jd mcm auty LINda eh..
swim atas angin je lah....=)

zailamohamad said...

pandai Zara swim, mummy Zara pon apa kurangnya;) actually swimming ni bagus ntok orang mengandung kan

Zaila pula baju renang dah beli cuma masa untuk berenang je asyik tak ada..hehehee

Hida Naza said...

eeee...comel perut ko dek.. hehe..

shila ariff said...

pepagi berendam dlm pool..tak sejuk ke zara oii...huhuhu...

AngahSayang2314 said...

bagus yati bawa anak gi swim kecik2 dah latih nanti senang la..pandai dia berenang

[-suziey-] said...

waa brani gk zara ek..aQeel mmg xbrani la nk apung2 bagai..hahahaa

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mummy dia pon ader pelampung ahahha
nanti aku nk dtg sana tumpang mandi n basuh kain kat kolam renang bole x ahahha

honeylanz said...

tgk pool trs rs sejuk!!

momguess said...

ur tummy cute sgt jiran!!!

ikiqzana said...

biasa la yati.. bdk2 mmg suker mandi. sara gan iqbal pantang nmpk kolam mandi pasti berjam2 mandi pool. hehehe

comel la zara.. sekejab jer dah besar.

Dee said...

alah cute..mummy dia pun cute..perut tu comel je..hihihi..

:: m.u.n.i.r.a :: said...

jom join zahraa ke swimming class hehehehehe!
yatie..at that age normal tuk anak keluar2kan lidah aka jelir!
cos dia tengah rangsang otot2 mulut dia untuk terus berkembang!
cuma kena control lah kan?heheheehe

mamamarissa said...

zara comel, mummy pun comel :)

mrsharis said...

suka tgk perut ko..hehehe

Zara; belajar la swim dulu..nanti blh ajar nuha lak.

CiKaYu said...

ala mesti dia seronok main air...

mrs shaifull said...

comel je gambar dua beranak tepi pool tu :)

Haizales said...

nnti rania nk join boleh tak kak zahra?hehehe