Tuesday, June 15, 2010

FM ku...

Ini lah fridge magnetku yang tak seberapa itu.
Idak la banyak cam korang2 yang penuh satu fridge..
Nak kata gile kumpul takde la jugak.
Tapi kalau kita gi holiday mesti la bawak balik seketol dua kan.

Ada antara FMs ni yang ai beli dan ada yang bagi.
Tapi ai hanya beli FM mana tempat holiday yg kami pegi saje.
Tak pegi buat ape nak belikan. =)
Dan juga buah2 or sayur-sayuran... suka sangat.

Kebanyakkan FM dari overseas tu datang dari my hubby sebab dia byk outstation,
family, sedara mara, opismate dan kawan2 pun bagi jua.
Oh yer blogger pun ada kasik gak.
Orang memberi kita menerima aje. hehe maseh ye!


15 comments:

MeL MikaiL said...

smart sey! samalah yati, tempat holiday je i beli..tapi agak2 tempat tu lambat lg nak sampai i kirim jugak hehe..

Liza said...

ramai gak yg minat collecting fm kan, look interesting....

sI tEDI said...

wah! Banyak!

kat ice box sy ada 2 jek. satu langkawi punya. satu dubai punya.

he he he

:: m.u.n.i.r.a :: said...

boleh laa tukar2 FM nnt ye :)
sama hobi laaa....tapi saya sangat suka kumpul FM bentuk peta!*walaupun selalu susah nak jumpa!*

[-suziey-] said...

weee i likeeee....hehe

momguess said...

byk tu jiran

AngahSayang2314 said...

banyak giler ye hehehe angah pun baru nak belajar mengumpul2 hehehe

minta 1 leh hehehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

anna punya da byk pecah sbb aqil baling :(( yati nk sket :D

mrsharis said...

aku punya yg sikit tu pun jd mangsa keganasan anak2. Ni klu banyak gini mau nangis aku kang. Habis jd barang mainan diorang jer. Tk sporting betul.. :)

honeylanz said...

nmpk buah strawberry...x abis di makan yea ;)

Dee said...

i like..xpe..nti2 byklah tu..

mJ said...

byk gak tu...compared to mine yg amat la ciput

CiKaYu said...

wow, tu dah kira manyak tu...

zailamohamad said...

waah banyaknya koleksi Yati..Zaila punya banyak dah pecah gara-gara budak ni aje

mrs shaifull said...

byknya yati, suka kumpul fm rupanya yati ni... :)