Monday, June 7, 2010

Menggantung Award

Dah lama tertangguh nak gantung award2 yang kawan2 blogger bagi.
Kebanyakkan award ni ada tag soalan2 tapi tak buat.
Sebabnya kebanyakkan soalan2 ni semua yg berulang2 dan pernah buat.
Sorry yer.

Award ni dapat dari
Honeylanz.



Yang ni plak dapat dari MrsHaris dan Zaila.



Seterusnya dari Queen of 2 Heroes



Dan terakhir dari Mektie.




Thanks yer kawanku yg sudi bagi award..
pada sesapa yg baca blog ni.. blom ada award kat atas..
sila amik. gantung kat umah korang lak.. =)

6 comments:

zailamohamad said...

heheheee Zaila pon dah lupa bila Zaila bagi award kat Yatie tapi blog Yatie memang best pon;)

AngahSayang2314 said...

hehehe gantung arward mmm apa2 pun thanks

[-suziey-] said...

huhu..award kita pn berlambak xbergnatung

mrs shaifull said...

byknya award yati, bertambah2 la perhiasan rumah dia :)

momguess said...

cantik2 award ni

atie said...

Dah gantung juga award mektie tu yer......TQ