Thursday, June 10, 2010

Door Gift or Souvenir

Sape suka collect door gift and souvenir, angkat keyboard.
Korang leh geng ngan ai le.
Tuk gift2 camni ada 2 tingkat je ai susun..
sbb tingkat2 yg lain tu letak kristal.
Ai peminat kristal exspecially dari Bohemia.
tapi idak la yg besar2 nye.. comel2 je.. sbb tu je mampu beli.heheh

Ni le tempat ai letak segala bagai yg dapat dari wedding dan
family sedara mara kekawan gi travel.


Skang kan musim orang kawin.
Mesti kita dapat door gift dari pengantin kan.
Yang ceramic2 ni ai letak satu tingkat. Byk lagi kat blakang tak nampak lak ;)
Orang skang kawin mewah kan door gift. cantik2 gitu.


Yang bawah ni kebanyakkan dari mereka2 yg pegi holiday, travel sana sini.
Sangat terharukan bila dorang berjalan ingat nak beli something kat kita.
Tak kisah la murah ke mahal, tapi niat tu.. terharu mak!
Walaupun ai ni tak pergi overseas, tapi dorang bagi kira cam dah pegi gak la, bole.



Fridge magnet pun ada gak dapat..tapi takde la dlm ni kan
harusla tempek kat fridge..
yg tu next entry je la.

10 comments:

mamamarissa said...

dulu suka gak kumpul2 cam nie...since pindah rumah last year, then terus pregnant...mmg tak sempat nak kemas...so, ntah dok kat mana2 semua tue...

Liza said...

suka jugak, trus angkat satu notebook sbb takleh angkat keyboard je

Dee said...

byknya koleksi...

LiAnA said...

seronok buat koleksi kalau takder yg ngacau.. tp cutekan gifts mcm tu..

mrs shaifull said...

byknya yati, errr yg yati bg ari tu pun, kita dah letak dlm almari display, comel :)

AngahSayang2314 said...

wah banyaknya yati..
tapi kan angah baru jer nak fridge magnet sekarang nie tue la dari dulu tak nak lak buat kan??
ari tue gi bandung tak beli sayang jer
yg ada kat angah phuket mak belikan sayang jer.... terlepas

zailamohamad said...

waah semangat Yati kumpul yaa, zaila ada juga simpan tapi tangan si kenit ni suka sangat main ngan benda alah tu, last2 hilang entah ke mana dah..

rasa macam nak kena beli almari display yang kecik ntok simpan segala doorgift yg lawa2 macam Yati buat kan;)

momguess said...

jiran cuma suka kumpul fm jer
yg door gift n sobenir ni jiran bagi kek cik muni jer
heheheh

Nana said...

Salam kenalan,

wahhh banyanye collection. I pun suka collect barang gaks hehe! Hope you dont mind I letak your blog dalam my blog list ;D

ikiqzana said...

tunggu next entry tuk FM. x sabar nk negok. bnyk ker yati..??