Wednesday, June 23, 2010

Delicious

Sebelum ni ada teringin nak makan bread pudding.
Tapi nak bread pudding kat Eastin Hotelnya. Zaf tak layan huhuhu
Dia bawak pegi minum petang kat Delicious,One Utama je.

pic googled

Order air biasa je, tembikai laici ngan vanilla milk shake.


En Suami order brownies + icecream.
Sedap giler.. tgk la melt chocolatenya meriah, penuh atas plate.


Dan ini tuk ai, bread pudding.
Pudding tu ok lembut. Sizenya jgn kata la besar giler. Tak habis.
Tapi tak brape kick sangat la custardnya.
Dlm pale otak, masih lagi nak bread pudding Eastin Hotel huhuhu


Kawan2ku, ada sesapa tau mana nak makan bread pudding sedap giler.
Tak kira la kat kedai ke, korang sendiri buat ke. Nak jugakkk haha

19 comments:

[-suziey-] said...

ouh lazatnya..adeii terliur aiiiii

~~ciklinn~~ said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaa sedappnyerrrrr taklehhhh tahannn

mrsharis said...

hehehe..tu yg payah klu ngidam makanan yg ada spesifikasi :)..klu nk yg tu..yg tu jugak..bru puas ati kan..

AngahSayang2314 said...

laa cian yati kan??? kempunan rupa2nya... tu la org kata nie perempuan mengandung mengada2 macam2 nak tapi ada angah kisah ke?? kalau angah la.. angah akan ajak hubby sampai dia tak sanggup dengar hehehehe
nampak cedap jer menu tue..yum..yum

linahilmin said...

ohh.. dah menyesal masuk blog ni!
ngan kita2 yg tak pregnant ni pun terliur tau!

ps- wiken paksa en. zaf pi eastin!
klu dok dekat2 ni harus i buat kan-my version of bread puding... kesian dengar org preggie teringin! :(

QuEeN Of 2 Heroes said...

setuju ngan mrsharis....kalo dah tingin yg kat situ...mesti mkn kat situ gak..baru puas hati... :P

Farah said...

sedaaaappnyee! aku pon suke makan bread pudding..oh eastin yang terbaik ke?

mummy_adam said...

i pernah makan kat marche the curve, boley tahan gak.. tp manis sket..

Dee said...

siannya u sis..belai2 hubby tu..kotlah dpt..hahaha..

tp ur brownies & ice cream...looks really tempting sis..meleleh air liur tgk..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

neh yg nk pg lagi neh ahahha

MeL MikaiL said...

pergh! leleh air liur ni..

zailamohamad said...

meleleh air liuq ni..harga dia ok x??

mrs shaifull said...

sedapnya, telan liur pagi2 ni yati :)

mamamarissa said...

rasa nak pengsan tgk brownies + ice cream tue :D

LIP (^_^) said...

hihi..yati byk entry pasal makanan je lately ye...tergoda i!!

shila ariff said...

sedapnya....terliur ai tgk..huhuhu..

CiKaYu said...

yati, bread puding di Legend Hotel sedap...boleh try di situ...

mummysyafie said...

mak aii..tgh macam ni wat kiter jadi lapar..

farah said...

hi dear!!
i ade jual bread pudding...in 2 flavors,1)banana bread pudding with chocolate(u can request for extra oreo)-yg ni byk org suke...especially kids..u makan with vanilla ice cream... 2)apple cinnamon...yang ni rase die mcm apple pie mcd....ehheheheh....

if teringin nk try...boleh email i or add i kat fb...
www.facebook.com/lilwonders @
farahnuradila@yahoo.com