Saturday, October 24, 2009

Cuci The Musical

Harini kami berdating. Baru balik dari tgk citer Cuci the Musical.
Sangat kelakar.. dan best.. Awie ngan AC paling lawak giler.
Suka suara Vee (Vanida Imran) merdu je dia nyanyi.
Adibah Noor jgn cakapla..dah mmg suara dia power.


Sesi autograph bersama hero2 cuci.


Pada yang blom tgk cepat2 pegi beli ticket Cuci ni.
Rugi oo kalau tak tengok.. gelak aje, puas hati beb =)

Details pasal Cuci The Musical click sini

16 comments:

sI tEDI said...

aduhai.. nun jauh di sana. aku juga gila tetaer..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

bestnye kak yat..
linda last tgk teater pon cite uda dan dara..

wahh..harus ku tonton cuci ni..

[-suziey-] said...

hohhoo suke sume cite afdlin...walaupn cite ni hans yg director tp ade afdlin suke gk..hehe

Zuhaini said...

wah.. hans! saya suka tgk dia.. :)

mummysyafie said...

best ke yati? elok ke kalau nak bawak kids?

zailamohamad said...

wah, best tuuu;)

Nurhayati said...

si tedi: alahai jauh ek.. huhu

miss repunzal: best2x. cepat2 pegi tgk ek

suziey: tu ar, suka afdlin gak..

zuhaini: ye hans handsome ;)

mummysyafie: yati tak sure la tapi rasa nye bole bawak.. 4tahun keatas.. cuba check ek

zila: best2x.. =)

honeylanz said...

x jauh dr rmh has dah tu! tp payah tul nk arrange timing g dating gitu ;)

Abrahyn said...

rajin ye layan teater...teringin gak nak tgk....

CT NORAMIZA said...

bestnya pegi tengok teater, zara tinggal ngan sapa? :) hehehe...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa jeles nyer da la ramai kata bes

busyuksayang said...

jealousnya...mesti bestkan :D

Dee said...

x sabarnya..dee gi tgk this saturday..show kul 3 ptg..tiket dh beli..huhuhu..

CuTeMiUt78 said...

alamak.. tak dan la nak p... lama tak tgk theater ni

ikiqzana said...

negok muker dorang je dh tergelak apatah lg pegi negok citer ni.. harus g negok...

adda said...

waaa.. ensemnyer hans isaac