Tuesday, October 13, 2009

Kelu lidah tak berkata

Aduhaiiiiiii, terkedu jap bila tgk hasil seni Zahra ni.
Nak marah tak bole...

tak puas agaknye kat handbag
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
purse plak dikerjakannya.

uwargghhhhh nangis dalam hatiiiii..
camne nak bagi ilang neh..aduyaiiii
zahra..zahra..
bole jadikan alasan tuk beli baru tak hihihi

29 comments:

atie said...

Beli je baru yati...heh heh, batu api kah akak?????

Farah said...

hahah nak wat cemane..anak dara sorg tu terlebih berseni..ai stuju! beli baru je!hehehe

Hida Naza said...

hahaha....cayok2 zara...bagi mummy tension sikit. jgn auntie je tension kat Hartih. (-:

nurulzia said...

Aduyai..nak marah xbolekan?bukan dia tau pape pun..sabar je la yati oiiii..hehehe..tu bole dijadikan alasan utk beli baru..
Ade cara nak ilangkan scratch kt handbag ke?if kete nurul tau la..huhuhu

zailamohamad said...

hikhik..leh buat alasan ntok dapatkan yang baru;)

Nadia Dzai said...

ohhhhhhhhhhh zaraaaaa! lol boleh la mami beli baru ni

linahilmin said...

u simpan bag & purse tu wat bahan bukti, nanti zara dah keje leh mummy claim!!!! :p
-siler angkat lv satu!!!!

[-suziey-] said...

hahhaa..sabo je la zara yek..dia ingt tu buku kot..ekek:p
xpe yati..kalu tu ori anto je ke butik dia utk cleaning..hehehe..
tp bole jadikan alasan yg sgt strong utk dptkan yg baru..hahhaa

neezareef said...

zara sayangg...kekreatifan zara tu wat handbag tu makin cung..heheheh...dgn wallet skali disenikan lg..tu la wallet tu kosong kan tu zara bg hiasan skit...

pstt..klu x mo pkai let go murah2..heheheh

Haizales said...

dear, insyaallah blh hilang..u g la ke beg spa kat time square..usaha dulu...mane bole marah, kalo kiranyer zaf yang buat baru boleh marah kut...huhu
tapi ape pun beli yang baru je...(cehhh, bagus je alasan ek?)hahahaha

C.e.t.O.t said...

hi salam perkenalan.. boleh ajeee dijadikan alasan.. hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ala mmg suh beli baru la tue :P

CT NORAMIZA said...

yati, saya yg tumpang tgk ni pun sedih gak, tp anak punya pasal, blh senyum lg kita kan, cuba kalau ayah dia yg buat salah, dah lama merajuk :)

Queenin Murni said...

keh keh keh!! good job zara! good job!

hahah!

boleh tompang gelak jek.. :p

honeylanz said...

zara conteng guna pen? mmg x ilang rs nye. xpe yati leh start usha yg baru nih!

Zuhaini said...

ahaha.. zara.. zara..

CiKaYu said...

zara, cepat cakap kat papa, tolong belikan purse & handbag baru kat mama.

Mrs LVoe said...

yati, sha syorkn beli baru :-)

kalo ink mmg payah nk hilang.. try tny bag spa (sha xsuka g times square.. jem je semua jalan)

Dee said...

kena sorok ni..zara terlebih kreatif..beli baru je..kalo xleh ilang..

CuTeMiUt78 said...

zara dah menunjukkan kekreatifannya.. hik..hik..hik.. eemmm memang payah la klu guna pen..

Connie said...

wowwooo... kretp sungguh Zara...
Suh Zara beli besday present akan dtg la nnt.. heheheh..

yaya said...

oh, my son duduk atas handbag coach i pun i dah jerit cos die bleh buat handbag tu jadi bola...

a-as said...

try cuci ngan cif (dulu jif ek-not sure) tp letak skit2 je..klu tak jd jgn marah ek.
I pernah sental guna cif tu kat sofa (leather) cam ok jer.. :)
or else hantar service je kat butik boleh kan..

DaZzlingLilLy said...

kreatif btul anak dara sorang ni..pandai dia kan..pasni berpeluang la mommy dia beli baru..hehe

mummysyafie said...

opss..terkedu sekejap yati. kiter pun tekejut tengok..sayang nye

4 Kay-E said...

Alasan utk beli yg baru - mmg bagus..
Mesti nangis dlm hati. nak marah tak boleh kan? Zara kecik lagi. Takpe blog ni jadi saksi, nnt dia besar, dia mesti tengok haisil seni dia nnt :)

UmmiRosma said...

Memang creative bebudak ni...our walls in the living room memang oenuh dgn art gallery....

Fabulous Mummy said...

hi yati, if you are looking for beautiful dresses for your zara, do check out our hand-smocked dresses and hand-painted batik tops at Little Girls' Closet.

mrsharis said...

uii..zara ni pandai pilih..benda mahal2 jer nk dijadikan tempat lakaran..hehe