Thursday, October 29, 2009

Inilah kesudahannya

Ni adalah hasil keputusan dari entry kesenian Zahra ;)

Untuk handbag alhamdulillah takde masalah nak cleankan.
Guna Coach Signature Fabric Cleaner dapat la jugak bersih.
Berpeluh2 gak la nak bagi ilang huhuhu

Tapi tapi tapiiii tuk purse wuarghhhhhh
Punah sejuta harapan, tak dapat nak tolong..
Kononnya wat la request kat enZaf nak beli baru. Direject mentah2.
Katanya pakai je ape yg ada huhu.. pakai balik guccissima!!
Sebenarnya tak bape suka ngan purse ni, sbb cam mak2 plak rasa..
padahal mmg dah jadi mak pun huhuhu.
Pikir punya pikir tak pakai pun, pakai gak la purse yang bercorak seni tu haha.

Ok habis bab tu, dah la tak dapat approval beli purse baru kan..
kena pau ngan sang suami ni ada la.
Kena belikan dia kasut golf nya.. alasan kasut dia dah buruk.
Alaaaaa tensionnya.. tuk dia kena tukar tapi tuk kita tak bole plak.
Tapi disebabkan kasih dan cintanya isteri pada suami maka dgn itu belikan la. =)


Ni la kasut baru dia tu..huhuhu


Nampak gayanya, ai ni tak cukup gedik nak dapat purse baru kot kan.
Ada sape reti camne nak seduce sang suami supaya berjaya hahahah
Jahatnye la.

20 comments:

honeylanz said...

yatie... has mmg tgh cari Coach Signature Fabric Cleaner tu.. kt KLCC ilek... no stock... if tau let me know ye... tq in advance
# tips: has guna taktik kotor. buat muka sooo sad! heheheh

QuEeN Of 2 Heroes said...

betul3...wat muka sedih2...hehehe :P

shila ariff said...

huh!!..nasib baik boleh dihilangkan...

ha..kena le slalu bermanja2 ngn hubby..pujuk rayu ngn gaya yg mengoda ke...mana tau dia cair nnti..heeee....

mEiZ SHA said...

hehehe
wat2 laa nagis guling2 cam zara mummy..;p
heheheh

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha zaf buli yati ker :P
wiken neh nk pg mana :D

Farah said...

baru tau coach ade jual cleaner fabric..jakun ni hehe

[-suziey-] said...

hahahaa..tensen gk tuh..hmm..cuba goda dia time mlm2..sure dpt..ekeek:p

a-as said...

sib baik hilang kan..me pun tak ada cleaner fabric tu..jakun jgk :)

CuTeMiUt78 said...

la.. patut la direject.. rupanya dia yg nak ganti baru.. ish..ish.. emmm majuk la camtu

linahilmin said...

aaaa...kita pun nk coach fabric cleaner tu, mmg sadis tau.. my last c bag, anak dara ku bg kena lipstik!!! nasib baik sikit je! huh!
ps- mlm ni mlm jumaat, siler mainkan peranan anda nk pukuk en zaf utk purse baru! (pujuk beli 2 boleh tak, purse kita pun dah kepam!!!)

mrsharis said...

uit..sejibik cam kasut haris..haha

Tkpe yat..next time ko paw dia balik.. :)

zailamohamad said...

zaila baru je dapat kelulusan dr MrHubby ntok beli handbag dalam list tu..yang paling penting, pujuk masa kita tengah nak habis period..saat2 dia gersang tuuu..haaahaaaahaaa..keji tak;P

ikiqzana said...

cantik apa purse tu yati.. pakai je. tapi klu nk gak.. kena urut suami 1 badan pasti en abg belikn. hehehe..

Dee said...

pakai baju tidur sexy warna merah..pastu dancing2 dpn dia..hahaha..

Abrahyn said...

brp price cleanser tu ye?

Nurhayati said...

honeylanz: Has, yati beli kat klcc gak. better has call butik tanye ada stock ke tak kalau takde suh reservedkan.

queenof2heroes: dah buat dah, tak cukup sedih agaknya kan hehe

shila: tue la nasib bole diselamatkan kat hbag tu, manja yati tak cukup agaknye kan nak pujuk

meiz: ninie, kalau wat nangis guling2 tu mau kena penampor ngan laki, cam bebudak kecik buruk bebenor kata nye haha

anna: tue la buli wife sendiri, hampeh tul. ha jom2 kita jalan dekat2 je..kat OU pun ok dah kan.

farah: takpe.. kebanyakkan designer butik ada cleaner masing2x.

suziey: jgn kata malam, siang pun goda dah hahaha

a-as: tue la lega rasanya.

cutemiut: tue la pasal, majuk tak habis lagi ni..

linahilmin: aduhai kena lipstick?! huhuhu nasib yati tak pakai lipstick kalau tak kena gak tu la kan.. ha malam jumaat ek.. rasanye malam lain pundah try, masih gagal huhuhu beli 2 ek..menarik gak tu, bankin kat $$ nye ek. :p

mrsharis: ye ke.. ala, golf nye barang bukan byk mana pun, pusing2 sama je ngan kekawan hehe

zaila: wah syoknye.. dapat hbag baru la tak lama lagi ni.. cepat2 beli, nanti kang melepas.

ikiqzana: mmg cantik, tapi cam tak kena ngan jiwa yati.. dulu masa beli tak tgk betul2.. dah beli baru rasa cam tak sehati sejiwa ;)

dee: tue la.. pakai dah baju sexy kaler hitam, pink, merah tak jalan la sis huhuhu

abrahyn: RM50 satu!!

CT NORAMIZA said...

yati, beli diam2 x leh ke? :) err kalau nak pau zaf gak, apa kt ikut je petua zaila tu, mcm berkesan gak kengkadang :) heheheh...

Nurhayati said...

ct noramiza: bole nak beli sendiri.. tapi nak pau laki sebenarnye haha

daisy pre-owner closet said...

berapa harga cleanser tu ye

Nurhayati said...

daisy: harga cleanser tu RM50