Friday, October 30, 2009

Doll Stroller

Nak belikan doll stroller la tuk Zahra
Hari tu kami gi umah member Zaf, anak dia ada doll stroller ni
Sian Zahra tgk je, kawan tu main tak bagi share.
Nasib gak la Zahra ni tak nangis..tapi nampak sangat muka dia nak doll stroller tu. huhu




Suka ar stroller yang ni.
Cute sangat.


Ada sesapa tau kat mana nak cari doll stroller kiut2 camni.
Jom2 teman ai shopping hihihi

20 comments:

rozana said...

Think toys @ the curve ada...i pernah nampak stroller exactly mcm yg baby punya..tp kecik sgt..black color la tapi..hmm..try tgk sana la..for me it is so cute...(ur silent reader..nana)

nydia-mama akif said...

ala...sian zara...dont worry nanti mummy dia belikan doll stroller tu...i pernah nampak kat toysRus je la so far

[-suziey-] said...

beli yatie..beli..comel sgt..heeh..aQeel xleh main..cube cari kt toyrus..msti ade..

Queenin Murni said...

toys'r'us la byk.. :P

honeylanz said...

mmg mesti beli! tp x pernah nmpk lg yg yati ckp cute tuh... biasa tgk yg tgh² yg dlm 1st pic

~Zetty84~ said...

tu la kan...
sian ank kita kalu asyik tgk ank org men kan...?
zati pun kekadang rasa camtuh...
hikss...comel la kalu akak bli kat zara doll stroller tuh..
tambh pulak pinky2 nih..

nanti dah bli, publish erk.. ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk beli jugaks la :P

ikiqzana said...

masa sara punyer.... zana beli dh bnyk kali.. rasa 4 ke 5 stroller dh.. yg mula2 tu beli yg murah kt jusco.. tapi x tahan lama. pastu beli kt toys'r'us baru tahan herge plak klu x silap rm49 hingget.

comel sangt klu girls main stroller camgini..

atty's said...

nasib le takde baby girl.cam zara..kalo tak untie dah beli..kenan gak nie ..nak main sendiri ..hehehehe

Mama Mia said...

hehe..kids mmg very possesive of their toys..jgn harap la nak bagi share2.

oww kiutnya the doll stroller, if my daughter nampak, confirm dia nak jugak. :D

bila dah dapat, jgn lupa post zara in action,k.. :D

a-as said...

alahai comeynyer..I pernah gak belikan utk nayli from toy r us tp tak lah yg secute ni.. ;)

Zuhaini said...

sangat cute!

linahilmin said...

babe, esok i nk pi toys'r'us sbg parade... jojommmm ngedate sambil cari mainan anak!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

toys'r'us ari tu tengok tapi ms tu nuha kecik lagi :P

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. memang cute la... ha'ah.. cuba carik kat toy'r'us

Dee said...

cutenya..mesti zara suka kalo dpt..

zailamohamad said...

owh, sungguh cute tapi Zaila tak boleh beli kasik Ameera main cause nanti sure abang dia yang lenjankan stroller itu;)

4 Kay-E said...

Pas ni mesti Zara busy ada baby kecik dgn stroller baru. Siap nak bawa baby dia jalan2 lagi... :P

busyuksayang said...

cutenya...geram tgk :D

Nurhayati said...

thank you kawan2x..