Tuesday, October 20, 2009

Buat-buat busy

Updated**
Kalau wat keje takat analysis, design, or report leh lagi ngadap blog.
Tapi bila dah masuk bab2 programming aka 'cacing kerawit' ni huhu tak sempat.
Cacing2 ni memerlukan focus yg lebih, ditambah lak ngan error sana sini,
lagi la mereng sudah. Sape terror bab2 cacing ni silalah bantu ku ;)
Harini alhamdulillah sistem pun dah deploy, walaupun beta version haha
Bole la daku mencuri2 jap tgk blog korang. hihi

Kepala otak skang tgh serabut ngan cacing-cacing kerawit ni.
Berpinar2 dah mata ni ngadap skrin.
Kena plak error sana sini..
Rasa weng dah. Uwargghhhh



Blog uols pun baca gitu2 je, tak sempat nak meninggalkan jejak.
Sorry ye kawan2.

20 comments:

momguess said...

woittt
apasal ni????
ada baek kaaa??

Farah said...

chaiyo yatie! hehe takpe kami paham...kerja dulu jgn ngelat :D

Sitisifir10 said...

omg...tumpang fenin tengok

honeylanz said...

ni mmg betul2 di tahap bz nih!

MommyCT said...

mcm serabut jek ni...sapu2 sikit cacing2 tu ke tepi.

~Zetty84~ said...

hikhik..
cam lawak jerk..!!!
rest erk... ;p
zati pun fenin tgk picas tuh..huhu

neezareef said...

kekekek..siap ade cacing kerawit tu

Dee said...

samalah..bz n skt kapla..

CT NORAMIZA said...

yati, bz ye? ala, patutlah dah sunyi sepi je blog ni, updatelah lg :)

mamazana said...

isshhh.... byknya cacing!!! patutla fenin.. mkn je ubat cacing mummy wei... hehehehe...

*P.u.r.p.l.e.P.l.u.m*Store* said...

cacing byk lg ke?
hehee...

take care!

Abrahyn said...

cacing kerawit kat kepala? ehhhh....cepat pi makan ubat cacing....hehehe take a break ye, me pon sama gak...baru abis buat report

linahilmin said...

musim bz dah sampai ye....
once finish kembali blog kay!

atty's said...

takpe yatie..nanti free leh blogwalking

[-suziey-] said...

mmg akn ada masa kita bz sgt2 n time tu la mood pn xde..hehje..saba ok..nnti jgn buat2 bz algi..ekeek:p

CuTeMiUt78 said...

alamak... fening gak tgk

shila ariff said...

biasa le tu...ada masa kita bersenang lenang..ada masa kita bersibuk sibuk...adat bekerja..blm campur ngn kerja umah lagi tu...huhuhu...

Mr. and Mrs. Mizan said...

sempat jgk kak yatt tggal jejak kat blog kite.. hehee ;)

QuEeN Of 2 Heroes said...

owh,akak keje part cacing2 kerawit ni eh...kite pun...anak2 cacing je la..mak bapak dia x expert lagik...hahaha :p

adda said...

ayoyo.. sungguh kusut tgk gambo katun tuh hehe