Tuesday, October 27, 2009

hoooyeyyy!!!!!

Sblom ni ai ada wat entry pasal Olay Game Contest, kalau ada ingat lah (click sini) :p
Percaya ke tidak.. ai menang!!!!! sungguh tak percaya, tapi kena percaya.
Bape byk kali percaya daa =)

Tak sangka dlm main suka2x bole lak menang kan.. rezeki betul. Alhamdulillah



Healthy Fairness Day Cream SPF 24
Yang ni hadiah dari "Winner of Week11 (20-26 Sept 2009)". Hadiahnye pos ke umah.

Consolation Prize:1 full set of Natural White products
Foaming Cleanser, UV Blocker, Day Cream SPF24, & Night Cream.
Yang ni plak dari "Winner of Month3 (15 Sept - 14 Oct 2009)".
Kena amik sendiri kat Nuffnang Office

Pasni putih la kulit ku hihihi
Thank You Olay!!!
Thank You Nuffnang!!!

20 comments:

CiKaYu said...

congrats...yang memain tu lah kekadang boleh menang kan...i tak pernah masuk contest & menang...uhuhuhu..

~Zetty84~ said...

wah...congratz akak...
zati x penah pun try game2 cam gini... ;p

zailamohamad said...

owh congrates..sure happy kan??
zaila pon suka pakai produk Olay ni!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ala x pakai pon mmg puteh :P meh kasi org itam pakai laks ahahha

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

wahhhhhhhhh..untung nye kak yat oi..

honeylanz said...

besh nye. lg cun la yatie pas nih. skrg pun dah putih la..

Sidratul Muntaha said...

tahniah2
arrr
tak sangke yerk boleh menang..
klu agak2 cam byk jer cream tu
pos kat ayu satu
miahahhahah....

CT NORAMIZA said...

yati, congrats! next time kalau ada lg, join lg, mana tau dpt hadiah yg lg besar :)

reena said...

Wahhh tahniah akak!

Saya suka gak main awal2 tu. Tapi bila tgk nama x dak dlm top scorer, give terus. HUhuhu.

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah! yg kita x jangka tu la yg bole menang kan... =)

CuTeMiUt78 said...

tahniah.. menang gak akhirnya.. hik..hik..hik..

shila ariff said...

tahniah...ini lah yg dikatakan rezeki...moga2 sentiasa dimurahkan rezeki olehNya..amin...

Dee said...

congrats..makin berserilah lepas ni ye..

MommyCT said...

tahniaahhh! nnt tepek gambar b4 n after ye.

Mrs Jaja said...

ade jgk masuk...tapi lama tak main game tu...hehe..

adda said...

wow.. congratess.. ini dinamakan rezki nih heehe

DaZzlingLilLy said...

bestnya menang contest..lama dah i tak join contest2 nih

[-suziey-] said...

waa syioknya menang2..hehe..yati pakai olay ek/.save la budget dpt free..hehe

~ain said...

banyak nye hadiah... suke!!
bukan senang nak menang hadiah kan..

mrsharis said...

wah..nyesal aku tak main sungguh2 ari tu.. :)

Olay mmg best, harga pun berpatutan..paling best Total effact, dh 5 thn mak guna :)