Wednesday, October 7, 2009

Mini Celebration

Semalam wat mini celebration tuk suami tercinta hihi.
wah mini katanya.. sbb makan je. weekday kan.
Nanti celebrate weekend baru gempak sket.. yoyo je aku ni ;)

Maka dgn itu kami dinner kat Jack's Place, OU.

Chicken in the basket ni makanan Zahra.
Patutla anak daraku ni ketul2 haha

Combo steak tuk mummy. alamak steak daddy tak amik gambar, dia dah pelahap dulu.

Muka kami yang happy dan kekenyangan

Owh birthday boy.. boy ke.. tua dah kan
Perut Zahra pun nampak dah..buncit makan byk sangat :p

Upah Zahra sebelum balik.


Video ni Zahra sibuk nak blow candle.

video

28 comments:

Liyanaroxx said...

hahahahaha....zara sungguh COMEL...tiup lilin siap ada bunyi pfoot..pfoot..hiksss~!!

CuTeMiUt78 said...

hi...hik.hik... zara yg hover gitu.. :D

honeylanz said...

zara dpt abiskan x chicken in basket tuh?? ke mommy tlg sekali.. hehheeh.. gigih zara nk tiup lilin!

Nurul Izzati said...

hikhik...cutenya dia...blow candle smpi kuar bunyi lwk..kikiki... ;p
comel tau dak ni...suka tgk...

LoVEaQshA said...

Akak nti jengah umah zura yer!~!
Ada en3 sepesel utk akak..

Hida Naza said...

aku tak celebrate lagi birthday hubby aku.sama2 tak celebrate tahun ni. teruk kan. heheh..busy yg amat.

nydia-mama akif said...

comelnye zara tipu candle..bunyi tu yg tak tahan tuh...hehehe..practise tiup candle. nanti birthday senang..hehehe

CT NORAMIZA said...

happy belated birthday utk zaf! eh cam tersalah wish kat n3 lain je ni, x kisahlah janji wish :)

sI tEDI said...

wah!! meriah!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya makan2...bday aku ari tu tak buat celebration pun..almaklomlah bulan pose..huhuhu

[-suziey-] said...

waaa mini katanya..hehe..sedapnye steak itu..

CiKaYu said...

zara sama dgn my doter, mesti nak bangun bile dh boring duk kat dlm highchair tu...

jane_doe3328 said...

Comeinya Zara!!!

Dee said...

sedap x food kt situ?

~ain said...

nampak macam ketul2 kat tangan zara dah kurang kan, yati?

mummy_adam said...

happy birthday to daddy zara!!

mcm menarik jer makanan2 tue.. :)

mEiZ SHA said...

hehhehe
si kenit yg over lebeh ye..:)
tiutnyer dia...;p

Farah said...

haha patutla zara ketul2 yer..makan pon leh tahan jugak tu

Liza said...

ok tak the food there, never been there lah

atty's said...

kelakau zara ..tiup lilin..hehhee..

food look yummie..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

epi besday dedi zara
weh yati ko da gemoks la ..ahahha byk sgt mkn open house neh :P

yaya said...

hepy birthday to ur hubby.
selalunya memang anak yg sibuk nak blow da candle..

mrsharis said...

wow..boleh habes ker tu zara?
meh aunty tolong perabis kalau tk larat..heheh..

DaliaLiyana said...

semoga kekal dan bahagia selamanya...dalia suka tgk family yang cam ni...

Aspa said...

dik - klu buat party, jangan lupa jemput ye

இBieaz_Bie Azreenaஇ said...

Hi mummy lama Bie xsinggah sini..

smoga hubby mummy dan mummy bhagia selmanya wit cutie anak dara mummy tu hehehe~~~

Mummy wat event party nnti jmput erk hehehe (^^,)

Nadia Dzai said...

ala.. comel2nye zara! :p

azrina said...

comel la zara nak tiup lilin tu..hehehe