Sunday, October 11, 2009

Julung-julung kalinya.

Buat julung-julung kalinya.. semalam dapat jua kumpul 5 orang.
cukup korum geng kami. Kalau nak jumpe mesti ada sorang/dua tak dapat join.
Smalam Elin buat makan2 dirumahnya sempena sesi pengampunan dia..
sbb dia antara makhluk yg paling susah nak jumpe..hehe

Seronokkan bila kita dapat jumpe kawan baik sejak dari sekolah lagi.
Macam2 citer dan gosip keluar. Gelak tak hingat sampai kuar air mata dan hingus haha

Elin (baju itam) mummy of 2 heroes..slim melim ko.. aku je debam, baru sorang hihi


11 comments:

mEiZ SHA said...

debam ke kak?
:)..hehehhe

best bile dpt jumpe kawan lama..;p

Abrahyn said...

ehhhh...mmg syiok tau kalau dpt jumpa kawan2 baik zaman sekolah :D

CT NORAMIZA said...

:) heheheh x abis2 lg gathering, oklah tu yati, sedang2 aje, x kurus x gemuk :)

[-suziey-] said...

haha siap ade sesi pengampunan..hehe..selim btl dia ek..ape rahsianya..:p

atty's said...

besh dpt berkumpul ngn geng2 sekolah .nie ..

Liyanaroxx said...

wah...very precious moment yg akak dapat bila bersama kawan2 lama kan?=)

linahilmin said...

the last pic tu sangat cun!
classic!

Farah said...

mmg syok kan jumpa kawan2 lama ni..time raya2 ni la pon nak jumpa..

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok kan dpt jumpa kawan2 lama...

mamazana said...

seronoknya dpt jumpa kwn2 lama kan...

Haizales said...

wah,meriahnyer ngn kawan2...rindu kat ZARA... ;)