Friday, October 9, 2009

Gathering 1997

Citer Sabtu lepas. Kami ada classmate gathering 97 sempena raya ni.
Jumpa-jumpaan kat umah Sheila dan Hisham. Dorang dua ni classmate ai jua.
Tak sangka hingus2 ni kawin mereka berdua hihihi Walaupun dulu sekolah, masing2 ada skandal lain :p

Zahra bersama Hannah (anak Sheila & Hisham)
Hannah blom setahun lagi tapi dah sama besar ngan Zahra.
Nampak benar cinonit cam mummy dia hihi


Ha yang ni kita amik gambar geng2 aka puak2 masa kat dlm kelas hihi
.
.
.
.
.
Geng ni dikenali sebagai geng Dangdut. =)
4-4 dah kawin, semua dah ada anak kecuali CT (kurung itam)
Yang pegang baby tu Izah, baru pas pantang, caesar lagi dah gerak sana sini hebat tul.
Comel giler anak dia dan nama pun best Norhasya Zuleikha. Terasa nak baby la pulakkan :p
(dari kiri: Cica, Linda, CT, Izah)


Ni pulak geng ape tak tau nama.. tapi tak cukup sorang.
Owh yer mereka masih anak dara.. tunggu kad kawin dorang ni bila la nak sampai huhu
(dari kiri: Riz, Messy, Sher)


Ha ni geng ai, iaitu OSI (ape makna nye lu pikirla sendiri hehe)
Kami pun tak cukup ahli anggota 2 orang. Kiri kanan tu anak dara lagi
Cepat kawin wei.
(dari kiri: Nowwa, ai, Hanis)


Alahai geng tuan umah (sheila) sorang dah balik.. yang lain tak dapat datang.
Sadis sunggu ko sheila sabar la yer hihi.
Ada yang datang dah balik tak sempat nak amik gambar (Ina dan Ana)
dan ada datang malam, tak dapek nak jumpe.. kami rombongan siang je :)



Sangat seronok.. tak sangka dapat gak jumpe dorang2 ni.
Yang datang ni pun dah gegar satu umah, haru biru.
Citer balik zaman sekolah dulukan.. owh seronoknyeeeeerrrr
Ramai yang dah kawin dan ada anak benarnya..
tapi dorang ni datang lone ranger plak huhu hampeh tul
Pasni kalau wat lagi bawak semua bala tentera korang..tak kira. :p

Wiken ni kami takde jemputan lak open hse.. ada sesapa yg wat sudilah jemput hihi
teringin gak nak jumpe kawan2 blogger ni kan kan kan :)

17 comments:

miss jane said...

kak

ni blog kite
kite dah tukar nama

http://plainjane93.blogspot.com

hehe

nydia-mama akif said...

bestnye jumpe kawan lama

atty's said...

SERONOK JUMPA GENG SEKOLAH ..kty nya kawan2 dulu semua dah buat haluan sendiri ..kalo jumpa pun kat pasaraya..bila memasing dok menyopink

CT NORAMIZA said...

amboi meriahnya yati ngan kengkawans sekolah dia :) heheheh.. baguslah siap promote lg kengkawans yg still single

mEiZ SHA said...

bestnyerrrrrrrrr jumper kawan lama..:)

lama x jupe kawan sekola..;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak jumpa geng2 sekolah..
soklan yang tak leh blah bab kawen laa kan..hahaha

Connie said...

Terasa nak baby la pulakkan

Ehmm.. ape lagi.... kasi le Zara adik.. hihihi...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow best nyer dak skola aku x der pon wat jeles nyer

linahilmin said...

best nyer bergathering ngan kawan2 lama kan...! mesti bergosip abis-abisan nih! ;p

QuEeN Of 2 Heroes said...

best kan...dpt kumpul2 jumpa kawan lama...huhuhuhu
cam ner kalo akak je yg wat open house..kami dtng...mesti ramai yg setuju nih....larikkkss..

ikiqzana said...

mmg seronok bila jmpe kengkawan sekolah.. mesti bnyk cerita nk di bual kan..

Liyanaroxx said...

bestnya wat reunion kak yati~

[-suziey-] said...

waaa masing2 ade gengn.hehe..sonot gather2 imbas kenangan :D

ouh minggu ni kami sgt padat open house..jomla join :D

Mama Mia said...

bestnye dapat reunion dgn kawan-kawan lama... :D

atie said...

cinonit tu kan cute yatie.....hihi

adda said...

wow ada geng dangdut lagik.. hehe..

zara tu nampak kecik. biar kecik tapi kecil2 cili api kan

CuTeMiUt78 said...

gather2 lagi tu.. seronok bila gather2 ni kan