Thursday, March 1, 2012

Vacuum Baru

Nak dekat 6 tahun kawin,
ni la first time beli vacuum hehe
Sbb masa kawin dah dapat adiah vacuum,
jimat duit dah kan tak yah beli.

Beli time ni sbb tgh promotion
kat Jusco.
Ada 3 kaler merah, kuning dan biru.
EnZaf pilih biru sbb ianya bagless.


Masa baru beli vacuum ni,
Zaf letak kotak ni kat dapur.
Asal siZara ni masuk dapur,
nampak kotak vacuum ni,
mesti tanya ai,
"Mummy! nape daddy buy vacuum?"
ada la dekat 10kali tanya.
Bayangkan seminggu kotak tu kat situ,
seminggu tu la dia tanya tak habis2... huhu

Vacuum lama ada,
elok lagi pun.
Sbb ape beli baru sbb
vaccum lama ni pakai bag.
Bagnya dah penuh ngan sampah,
dan kami takde spare bag tu, dah habis.


Zaf malas nak cari storage bag tu bole??!!
Jadinya dia beli vacuum baru
dan pasti bagless,
katanya takyah susah2 nak cari bagnya huhuhu

So sesapa kawan yg nak vacuum ni,
meh la datang amik sendiri.
Dari simpan tak pakaikan.
Pastu korang beli la bagnya.. hehe

4 comments:

Neeza.Areef said...

comey je vacum cam mainan..hehe

annapeje said...

comei nyer mcm tuan nyer hehe ha.aa sng weh dah vakum buang lam plastik n bole cuci

atty's said...

macam vacuum kat opis kty ..comey jer

zailamohamad said...

zaila vacuum beli dr kawan yg menang hadiah lawan bowling, jenama LG rasanya..

daku baru beli iron steamer Philips..hewhewhew *takde kaitan tapi saja nak bagitahu* haha