Friday, March 2, 2012

Invitation


pic googled.

Bulan ni byk tul dapat invitation dari kawan2.
Birthday party, kenduri doa selamat, housewarming
bla bla blaaa...
Almost every weekend schedule penuh.
Alhamdulillah...
Terima kasih la yg menjemput kami tu.
Syoknya dapat makan dan makan dan makan..
free lak tu kan hihihi

Bulan ni gak actually birthday Zara.
EnZaf dah bagi green light wat party dia.
Tapi masalah problem ai is
sangat malas skang ni.
Dalam keadaan memboyot ni kan.
Rasa cam penat.
Tapi celebrate sesama kami tetap la ada.
Cuma nak wat panggil kawan2 tu
tgh memikir 10ribu kali.

Kalau nak buat pun mungkin
next month kot la kan..
Sbb bulan ni full house sibuk makan :)

Esok bermula acara makan2 yang pertama..
yipeee!!

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringin jugak nak jumpa yati. nanti nak ajak jugak kalau buat housewarming tapi rumah bila ntah nak diwarmkannnya :p

CikPuanHaLia said...

Byk kali ko invite xpernah aku dtg..jgn serik jemput lg naa..hikhik..xmalu nih..

atty's said...

sama le tiap2 minggu ada jemputan

Neeza.Areef said...

bz nk penuhi jemputan klu ada kesempatan tu pg la yati..selagi larat kan..

happy weekend

Dee said...

memboyot? no 3 ke sis? tahniah..dee terlambat nih..hehehe..

dee pun minggu ni full..minggu depan2..free lagi..

zailamohamad said...

yeay!! jangan lupa jemput daku tau..

minggu ni rumah Lina, pergi tak??