Thursday, March 22, 2012

DVF ♥ babyGap

*Updated
Dapat sms, leh guna alasan kukuh kat enZaf :)




DVF collection sudah masuk Malaysia.
Ada kat KLCC outlets.
Wiken ni ingat mau ajak enZaf ke sana.
Nak belikan baju baru Zara selai dua kalau dapat hihi



Suka sbb kalerful.


Baju Zara byk dah kecik2.
Ai pun dah lama tak shopping baju tuk dia.

Jadi tuk beli baju baru,
banyak baju2 dia ai nak let go.
Sbb dah tak muat wardrobe.
Tapi blom sort lagi, masih bersepah huhuhu

Antara baju yg bakal2 di letgokan.
Ada lagi tapi malas nak tempek gambar.
Kebanyakkannya dari umur 2-3tahun.
Agak2 ada org berminat tak. :)



Pumpkin Patch

8 comments:

annapeje said...

y gambo atas kaler ijo tue cantikheheheg

Neeza.Areef said...

pakkal anak kecik ai boboy klu x nk gak sambo

fiza said...

Klo nak let go...i berminat ☺☺

zailamohamad said...

berbaloi yati beli baju anak mahal-mahal sebab lepas tak boleh pakai boleh let go murah-murah..

anak2 aku semua jenis cemomot..kalau makan konpem tumpah kat baju so banyak baju yang tak boleh pakai terus buat pekasam..nak bagi kat orang pon tak tergamak:P

Zuhaini said...

DVF ni cantik gak... :)

ok, nanti nak let go, habaq eh.. nak cuci mata :)

DaZzlingLilLy said...

cantik dress DVF for babygap ni..cepat beli yati,pastu suh zara posing..hehe

jane_doe3328 said...

sedang menahan sabar sebab hubby nak gi US bulan 5 nie. Ngeeee :D

CiKaYu said...

got the same message too...dah pegi belum? apa menarik..