Saturday, March 17, 2012

Short Holiday


Jam dah kul 1:45pagi,
mata masih segar lagi..
Sebab perut lapar mintak diisi hihi

Ingatkan plan nak gi tgk hot air balloon kan.
Nampaknya plan tu dibatalkan.
Sebab petang tadi enZaf email.
Dia dah booking hotel gi cuti kat Teluk Cempedak.

Yer Teluk Cempedak lagi,
tapi kali ni tak tido kat Hyatt.
Kami try tido kat Swiss Garden plak.
Kami gi sana 3hari 2malam.
So Isnin baru balik. :)

pic from Swiss Garden website.

Hoyeyyy!!
Kami celebrate bday Zara kat sana la kiranya.
Tapi skang ni barang tak packing satu ape pun lagi.
Malasnyerrrr

hmm.. selamat berhujung minggu yer kawan2!!

3 comments:

mama pipie said...

wah bestnye janjalan. hepi besday ye zara. semoga jadi anak solehah

mummysyafie said...

happy wikend yati..best nya bleh gi holiday camni. nor duduk putrajaya pun tak plan nak gi tengok hot ballon. kerja hujung minggu dah jadi kewajipan sejak dapat boss baru.

anyway..happy birthday to zara. lama dah tak jenguk sini.hopefully lepas ni bleh curi2 masa blogwalking

mEiZ SHA said...

my honeymoon place..:)