Monday, March 12, 2012

Tak sengaja tercuri

Kami jalan2 kat Pavilion.
Pastu masuk Parksons,
nak beli barang Aliah..
tgh2 dah pilih tu, ai tetiba rasa nak kencing.
Dah masuk 6bulan ni,
asik nak kencing jeeee huhuhu
Terus la gi toilet kat dlm Parksons tu.

Elok je keluar,
Aliah mengamuk nak toys.
Huru hara jap kami melayan karenah dia.
Pastu dia dah mengamuk cam ape.
Terus kami keluar dan balik. :(

Pastu ai baru sedar,
ai letak barang Aliah kat dlm stroller sblom masuk toilet.
Tapi tak dibayar lagi.
Barang tu adalah puting botol susu dia.
Huarghhhhhhh

Yg best tu, kami dah keluar dari Pavilion.
Zaf cakap dia tak kuasa nak patah balik.
Harini baru nak gi balik sana,
bayar yg tercuri ni.
Dah la jauh ke KL sana tu.
Boleh plak nak beli barang tu kat situkan.
Kat OU yg slalu pegi tu taknak plak dibelinya.
Maafkan kami wahai tuan Parksons.
Kami akan bayar barang anda secepat mungkin hihihi

Sblom tu sempat la beli tops kat Zara.
Tak byk choice tuk diri ai yg petite ni.
Ni je yg ada tuk size xs huhu



Zaf beli jeans.
Dia mmg suka jeans cap Zara ni.

7 comments:

nydia-mama akif said...

tak sengaja takpe....hehehe, tp betulla kalo anak dah buat huru hara kat mall, mmg pikir nak balik jer....hehehe

Has said...

nama pun ter kan :)
ehh yati muat lagi pakai tops biasa?

Neeza.Areef said...

hehe..tu bukan tercuri..tp terlupa bayo..dah kelam kabut kan..seb baik tade bunyi2 kt pintu yerk time kuar tu...

atty's said...

takpe..tu tak sengaja namanya ..Janji jgn lupa bayar tau

jane_doe3328 said...

yatie, my kids pon pakai avent tp me lagi suka pakai puting wide neck anakku. Takde masalah air susu terkeluar2 tuh, trylah and bleh jimat sikit :)

jane_doe3328 said...
This comment has been removed by the author.
4 Kay-E said...

Alaaaa.. Kelakarlah Yati...
Dah le bendanya kecik ye... terlupa bayar sampai ke rumah...
Takpe bukannye sengaja..