Monday, March 5, 2012

Kerja Kosong

updated*
gaji RM1500

image googled.

EnSuami mintak ai promote kat blog.
Dia skang sedang mencari Receptionist tuk opis dia.
Ai tak mintak lagi full requirement dia secara formal.
Sbb dia cakap2 gitu je ngan ai smalam.
Tapi yang pasti dia kata nak yg cantik hehehe
Lain2 requirements tu dia nak,
- umur 23thn kebawah
- boleh bertutur dlm bahasa melayu dan english dgn baik
- penampilan menarik
- lepasan SPM.
Opis kat Damasara Perdana.
Kalau ada sesapa berminat, leh la email resume kat ai ek.
nurhayatiyusof@gmail.com

5 comments:

CikPuanHaLia said...

awal2 lagi dh fail aku nih...hihi

zailamohamad said...

i nak minta keje situ boleh:P *awal2 lg kn tendang dengan bini manager*

Neeza.Areef said...

btl2 muda belia ni 23 n ke bwh tuuu

Ismi Umar said...

Fuh.. nak yang CANTIK tu yang paling tak tahan tu. Yati x jeles ke?

Nurhayati said...

kak ismi: kalau dia nak menggatal, tak yah tunggu receptionist ni.. sbb dia kuar meeting ke entertain ke dah bersepah pompuan cantik seksi meksi keliling hehehe