Monday, August 15, 2011

Tak settle lagi

Iyer.. masih blom settle lagi,
shopping baju anak2 huhu
Sabtu lepas, kami ke KLCC.
Mmg gerak lambat,
pas solat Asar baru kuar.

Jalan2 masuk Isetan, Parkson,
masih lagi tak jumpa baju yg berkenan.
Tgk jam pun dah nak dekat berbuka,
kami terus masuk SF ni.
Senang org tak ramai dan tak perlu
nak booking tempat bagai.



Lagi pun kami mmg selesa makan simple camni
je tuk berbuka.

En Zaf amik beef gourmet pie



Ai plak makan lasagna.



Itu pun sudah memadai dan cukup kenyang.
Sbb lepas tu kami nak sambung shopping lagi.

Muka baru Akak Zahra bangun tido.
Bangun2 terus makan coklat huh



Adik plak makan pretzel.



Pas buka n solat.
Sambung misi pencarian baju raya.
Tapi punya la tak best,
sbb Aliah sibuk nak jalan,
tak nak dukung.
Masalahnya bila dia jalan,
dia main menonong je ntahmana2 pegi.
Pastu bila dukung, dia mengamuk
cam ape.. marah nak turun.
Banyak kali plak tu.

Mula la ai pun naik tension,
terus takde mood nak shopping.
Tak aman rasanya huhu

Jadinya, ni je yg sempat beli tuk Akak Zahra,
lain yg kita plan nak beli,
lain plak di ambiknya hehehe



Kot sesapa nak shopping barang2 kat GAP,
bole la pakai member ID ai tuk dpt discount yer.



5 comments:

a-as said...

kita pun gi KLCC sabtu lepas tp pagi..

biasala shopping ngan anakanda2 ni kadang2 menguji kesabaran.
selalu mengalaminya..huhu

mrsharis said...

klu haris jgn harap dia nk berbuka cam nih.. bak kata kawan aku, perut orang kelantan..hihihi

zailamohamad said...

wah, raya sakanlah Zara & Aliah this year;)

betul kan Yati, kalo anak2 buat perangai, mulalah kita nak jd mak ghimau..i mungkin cuti esok kot sebab nk g setelkan baju raya, harap2 dlm masa sehari semua setel..nak kn plan bebetul ni;)

DaZzlingLilLy said...

wah bestnya zahra dah dapat bj raya...dress purple yg first cam dlm entry lepas tu takder eh?..auntie rasa kalo zahra pki mst kiuttt

Nurhayati said...

lilly: purple tu takde huhu. mmg itu yg pertama i cari. cantikkan.