Monday, August 8, 2011

Fening

Ayoyoooo
Perkataan feveret Zara sejak tgk Upin & Ipin tu (Rajoo)

Diriku fening betul baca satu email staff ni.
Dia tulis omputih, tapi ayatnya pusing2.
Bukan ke senang kalau tulis dalam Bahasa Melayu je.
Lagipun takde undang2 opis ke ape ke,
suh email atau memo atau sewaktu dgnnya nak berBahasa Inggeris.

Explain dalam Bahasa Melayu lagi mudahkan.
Takde la menunjukkan diri anda tu tak berapa cerdik sangat.
Dah kena call tuk tanye ape kebenda yg nak huhu

Peace 88x!!!

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

ke dia tulis melayu pastu dia tekan Google translate?!
ahahaha

mEiZ SHA said...

hehehehe
baru nak blaja improve skill kak..:)

Joy said...

hehehe..opis Has semua medium BM je..sib baik..sbb mg ke laut la if kn tulis in english :p

mrsharis said...

hehehe..dia masih dalam proses pembelajran tu tie..so ko jadi mangsa utk dia test kebolehan dia..:)

Nurhayati said...

ke aku yang tak reti BI kan sbb tak paham hahaha