Monday, August 22, 2011

Geram betul



Geram betul kat kereta Wira Putih WGS 1172.
(tak sempat nak snap pic kete tu)
Bole ek dia langgar vontot kete EnZaf.
Time tu kat area Sg Wang,
dah sememangnya terkenal ngan jalan jem..
harusla semua kete bawak slowkan.
Alih2 je kitaorg rasa ada menda sondol dari belakang.
Aish..

Pastu elok je EnZaf bagi signal nak stop tepi,
Dan dan kete tu cepat2 tekan minyak
cabut lari..dalam sesak2 tu..
Grrrrr

Teruknya la perangai.
Nak raya la wei,
main langgar2 la plak.
Nasib tak pecah ke ape..
Calar je huhu
Calar pun, tetap kena kuar duit gakkan.



10 comments:

atty's said...

semalam kty keluar..banyak betul accident.
kadang kita dah bawak elok..org lak langgar kan

mrsharis said...

syukur tkde apa yg teruk tie..kitorg pun pernah kena kt traffic light. Keta depan tk sedar keta di terrreverse..cium keta haris kt depan..Haris kuar keta..dia pun kuar tp langsung tk mintak maaf, dia kata dia batu..voleh?? germ btol..

Nurhayati said...

mrsharis: kan kot ye pun xde ape pecah ke. benti la say sorry ke ape ke. ini tak larikan diri. ape punya org ntah huhu.

Dee said...

kalo pecah apa2....buat report polis je sis..

.m.u.n.i.r.a. said...

zalimnya orang tu!
bulan2 pose gini pun ada hati nak aniayai orang..
buat jahat di balas jahat! ;)

Joy said...

mmg geram la if jd mcm tu.

Zihan Naszeri said...

report sajee......
cm ni worang pon hade haih

Zuhaini said...

sabar ya.. kasihannya... kami taun lepas raya en suami pi langgar orang.. kikiki... sudahnya beraya dengan kereta kemek.. :D

DaZzlingLilLy said...

musim nak raya ni lah macam2 yg nak jadi..sabar je lah..

ikiqzana said...

pernah terjadi masa zana pki kete satria masa ank dara.. langgar camgitu la.. pastu lari. sakit jiwa jadi nyer.

nasib sikit jer calar.