Wednesday, August 3, 2011

Pink

2 ke 3 minggu lepas,
balik dari umah mak,
tetiba nampak satu kete yg kaler pinknya
yang amat terang di atas jalan.
Memang dari jauh pun leh nampak la.

Terus menerus ai amik hp,
snap pic kete camry ni.
Yarabbi mmg pink habis kan.
Tgk drivernya adalah lelaki.
Jadi ai anggap maybe husband dia bawak jap kot ;)
Ada ke laki nak kete kaler ni.?! *&%%$



Ai tgk, terus tak rasa cantik langsung kat kete camry ni.
Kaler pink ni lagi elok pada kete2 comel,
cam kancil, viva, dan sewaktu dgnnya.
kete2 comel ni buh kaler ape pun cantik je kan.
Rasanya la...
Tp Kete besau camni.. oh tidak sama skali.


8 comments:

mrsharis said...

auww..tak sesuai jer.
heheh tapi kalau tuan dia minat nk buat camana kan yati. Kesian kt org sekeliling yg memandang jer...huhuhu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aku tgk pening tros ahaha

Nurhayati said...

liya: ye la kan. maybe dh minat sgt tak kira dh. jgn umah kaler pink jua hihi

anna: aku pun pening. nak nak tgk kete ni time tghari terik lagi la, berpinar biji mata ku. :p

Joy said...

sama mcm ana..fening gak tgk...harus ni kete gf/wife dia

DaZzlingLilLy said...

agaknya driver tu pun malu2 jugak bawak,tp terpaksa pinjam kejap kot..hehe

Connie said...

iskkk... geli...

ikiqzana said...
This comment has been removed by the author.
ikiqzana said...

sakit mata menegok nyer.. tapi klu dh empunya suker nk wat camne kan..

kete fav tu.