Tuesday, August 9, 2011

Sesat

Dapat email dari Liya.
Sangat2 terkejut bila baca email ni.
Sila click pada image tuk lebih details.


.................................................................................

nauzubillah..mintak dijaohkan kita n keturunan kita dari kesesatan ni.. Bnykkan la beristigfar kepada Allah..moga Allah mengampuni kesalahan kite



Assalamu alaikum... aku baru nak terlelap tiba tiba ternampak satu group yang menggelarkan diri mereka sebagai 'Murtads in Malaysia and Singapore' ya'allah mengucap panjang aku baca komen komen dan post post kat situ, apa yang menyedihkan lagi sebilangan ahlinya ialah di kalangan warga melayu, yang berstatus islam..

hampir menitis airmata aku apabila manusia yang dahulunya beragama islam kini menghina dan mengkeji islam, pada pihak yang berkenaan sila ambil tindakan, sebelum ramai lagi bangsa bangsa kita yang me'murtadkan diri. ada jugak beberapa remaja perempuan melayu yang aktif, aku cukup sedih dan tak sangka, apa yang membuat mereka keliru dengan agama sendiri...

penghinaan terhadap agama bukan satu gurauan, dan tak kelakar langsung ok.

even kau tak percaya agama kau sendiri kau tak perlu nak hina agama kau! then kalau kau tak percaya agama kau! apa yang kau percaya !!! macam ni punya manusia pun ada.






4 comments:

mrsharis said...

bodoh kan..tapi blog makcik hajjah sit tu laaaaagi teruk. Macam2 hina Allah & Nabi Muhammad. Meremang bulu roma baca. Takut2 Malaysia diturunkan bala cam tsunami tu. (Nauzubillah) Sbb Allah tk turunkn bala pd org yg buat tu jer.. :(

NICK @ NADIA said...

Ya Allah takutnye bc ni.serius xgamak nk bc smp abis.teruknye nauzubillah..moga kita semua diberi kekuatan iman & djauhkn dr pkara2 yg mungkar

Joy said...

Nauzubillah..semoga kita selamat dunia akhirat. amin

Dee said...

menakutkan..