Tuesday, June 7, 2011

Makan Dim Sum

Sebelom nih Security Department blanje makan thai.
Kali ni Finance Department lak,
blanje makan tuk farewell.

Dan paling best dorang blanje makan dim sum :-)
Kak Ismi yang suggest makan kat Quality Hotel.
Restoran Meisan Szechuan, buffet style.
Kami pegi hari Jumaat sbb break panjang.



Pencuci mulut Longan.
Sedap sangat.



Pastu sesi berdim sum.
Ni 1st round.



2nd round plak.



Byk round gak kami melantak.
Giler banyak ai makan,
mana tak nya sampai sempat "melabur" muahaha
tu tandanya nak datang lagi kan.

Sedap2 la dim sum kat restoran ni.
Sangat puas hati.
Yang pasti ramai giler orang.
Full house, kalau nak datang sini kena wat
appointment yer.
walk-in kem salam..

Kak Ismi, Kak Hariati n Gooi,
thank you for treat me dim sum buffet.
Gonna miss u all.
Nanti kita dating2 lagi yer.

6 comments:

shila ariff said...

wah bestnya..shila baru sekali makan dim sum nih...jumpa chinese muslim restaurant kat kuantan nih..tapi skrg dah tutup plak kedai tuh..huhuhu...

mrsharis said...

budak2 mara pun selalu makan kt quality hotel ni.. tp yg pasti aku tk pernah try. ;D

LIP (^_^) said...

Xpernah rasa lg dim sum..nak jugak try one day..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aku plak terliur ahahha..eh smlm aku mimpi ko ngan alisya n zara..x tahan bilik sblh2 pastu ko mandi lama sangat sampai alisya kene geget nyamuk kat kepala wakakaka adoila lawak betul

Sidratul Muntaha said...

ngences la aku nengok..
slurrp!!slurp!!
tie,jemput join contest yer:
http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/06/sidratul-muntaha-besday-ga-2011.html

zailamohamad said...

bertuah Yati, ramai yg nak belanja;) mesti baik ngan semua staff ni;))