Wednesday, June 1, 2011

Aliah

Aliah ni ada perangai kalau dia nak tido.
Bising dulu, dia akan potpet lama giler.
Tetiba senyap tau la dia dah tido.
Especially malam, dia kalau nak tido kena dukung.
Dah tido baru bole letak.
tapi sementara nak tunggu dia senyap n tido,
lenguh dah tangan pinggang bagai.

Video takde kena mengena bole..haha
Tapi bunyi bising dia camtu la..
nonstop okeh sampai tido huhu


video

6 comments:

nurulzia said...

chomel giler!!!aliah dodoi diri sendiri tu yati..hint nk suh yati nyanyi...sama mcm yayang time kecik!tido nk kne dukung!!!

LIP (^_^) said...

Aliah potpet pasal masalah dunia ye..;)

4 Kay-E said...

Haha.. Comelnye.
Macam2 style anak2 ni...
Nanti Aliah besar mesti dia tersipu2 tengok video sendiri :)

mEiZ SHA said...

hehehehe pot pet pot pet..:)

Ismi Umar said...

Dia zikirlah sblm tdo.. Hehehe..

mummysyafie said...

sama macam abang masa kecik. kena dukung sampai tido..baru boleh letak kat katil. tapi masa tu nor kena nyanyi lagi..kris dayanti. hahahah..apa ntah lagu tu..yang liriknya.."mencintai mu..seluruh hidupku." aiseh...