Friday, June 17, 2011

Aktiviti Berbuka Puasa

Cerita 3-4 minggu lepas kot.
Baru nak hapdet hihi
Hari kejadian adalah hari Isnin di mana ai puasa ganti.
huh banyak lagi nak ganti ni.

En Zaf ajak buka puasa kat Uptown Damansara.
Berbuka di Nasi Ayam Hailam.



Pas makan nasi, pegi makan durian plak.
Kali ni ai pilih Udang Merah.
First time try, sangat manis.
Tak macam D24 manis2 pahit.
Ni tak mmg manis saje.



Gendang gedut tali kecapi
kenyang perut senang hati.
En Zaf bawak gi Tropicana Mall
baru nak tgk citer Fast 5..
punyala terhegeh2 nak tgk time tu, orang lain semua dah pegi tgk.
Sampai movie tue dah habis banyak tempat, tinggal kat Tropicana je haha
Citer Pirate tak tgk lagi huhuhu



6 comments:

Linda Yusoff said...

sedapnye.. nasi ayam tu kak yati.
kat area mana eh?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhu lamer x mkn situ...anna lg byk x ganti haha neh tambah g :P

Nurhayati said...

linda: berdepan ngan medan selera uptown sebaris ngan starbucks.

anna: itu la aku pun tak habis2 lagi ni. huhuhu

Joy said...

Has ada lg 1 hari je lagi..pastu leh fikir apa tema bj raya! hehehe

zailamohamad said...

zaila pose penuh tahun lepas sebab ngandungkan Ashraf

syoknya dating2..

mrsharis said...

aku tertarik pada durian tu ..hehe. Tak pernah try lagi udang merah..tk tau ada lagi ker tak durian skng ni..