Tuesday, June 14, 2011

Mak Ngah dan Pak Ngah

Baru nak wat entry reception adik ai huhu
Reception keesokkan harinya selepas nikah malam semalamnya.
Suka kenduri wat kat umah,
sebab lagi meriah dan takde la protokol bagai sangatkan.
Walaupun bersepah dan penat giler tapi rasa puas.



Ai menyibuk nak amik gambar ngan pengantin,
Aliah kepenatan tido pun ai tak rehat,
tetap usung dia sana sini nak layan tetamu.



Sungguku tak sangka,
betapa kecilnya dunia.
Bahawasanya bapak mertuaku dengan bapak pengantin lelaki
aka suami adikku skang adalah
kawan lama mereka.
Jumpa orang kg, Kuala Kangsor hihi

Kiri: Bapak Omar (pengantin lelaki) Tengah: Abahku Kanan: Bapak mertuaku



Harusla bergambar bersama kawan blogger yang baik.
Skarang ni Has dah makin slim dan vogue.
Sangat cantik.. jeles ai tgk bodymu itu ;-)
Thanks korang, datang jua akhirnya.



Amik gambar ngan keluarga mertua.
Tima kasih sudi datang.



Ni sesi nak bergambar ngan pengantin.
Sungguh tak best okeh,
sbb anak2 daraku tidak memberi kerjasama
yang membanggakan.
2-2 amuk sbb dah kepenatan.
Ni je la pic yg terbaik dapat amik huhu



Ha ni pic kami semua adik beradik.
Semua perempuan.
Tambah lelaki lg sorang.
Baru Zap ada geng.. hahaha

10 comments:

mEiZ SHA said...

angah ni pon comelllllllllll...:)
sgt sweet warna tema tue..;D

tahniah angah!!!
;)

UmmiRosma said...

Cantim warna tema on that wedding day..peach right?

Pengantin pun cantik...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cantik n menyerlah bunga tgn dia huhuhu pengantin pon comel :D

Dee said...

cantik pengantin...kenduri mmg budak2 meragamlah kan sis..penat..

nydia-mama akif said...

Selamat pengantin baru to adikmu.....sgt cantik pengantin baru, suke sgt tgk pelaminnye...simple but nice.....

DaZzlingLilLy said...

bestnya adik beradik pompuan semua...kak long kecik comel jer mcm adik no 3 plak..hehe

mummysyafie said...

sama macam nor gak..adik beradik semua pompuan. tak pernah nak rasa ada abang..hihihi..

taniah tuk adik yati..sian aliah sampai tertido dier.

zailamohamad said...

suka tgk bunga ros merah tu, ngancamss..

comel2 je famili yati;)

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 200 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

mrsharis said...

banyaknnya update ko yg aku terlepas.

Pengantin sangat gojes..cantik sangat. I heart the colour!