Wednesday, January 5, 2011

Overnight di KL

Kami dapat voucher free.
2D1N kat Seri Pacific Hotel, KL.
Tak pernah2 kami tido hotel kat kl,
tapi dah bagi free pegi aje la kan.


Kami sampai pun dah tengahari. (huh jauh perjalanan ahaha)
Perut dah lapar, terus terjah Zende Restaurant hotel ni.
Kat sini takde la makan free, tapi dapat la 15% disc.
Jadila kan dari takde.

Cam biasala, ai sibuk nak amik gambar.
Daddy dlm malas2, pandang gak camera kan hihi
Walaupun muka ketat, ya ampun :)


Kami order yg direkemenkan oleh chef.
Nasi Ayam Hainan.
Takde la sedap sangat.
Tak leh lawan yang kat jalan bukit bintang :)


Mee Rebus.
Tersangatla pedas, tapi mmg sedap.
Letak udang, sotong punya la banyak.
Pastu sendiri mau ingat, gatal2 badanku.
Allergic seafood yer kawan2.

Dlm kami tgh kusyuk makan,
Aliah pun makan gak..
dia sibuk makan ladybirdnya itu.

Perut sudah kenyang, hati pun senang.
Gerak ke bilik plak.
Ni la rupa bilik tuk satu malam.
Tak besar tak kecik just nice.
Bilik mengadap The Mall.
Cuma katil je tak bape besar.
Takpela satu malam je pun.

Akaknya masuk2 dah mintak cartoon.
Nasib ada disney channel.
Adoii kat umah katun, gi hotel pun katun.

Petang gi Cold Storage, The Mall
cari jajan tuk mengunyah.
hmm yang pasti kami semua sangat seronok.

Aliah pun suka dapat jalan2 kan..
KL pun KL lah.. hihihi

Suka pd Williams, front desk.
Very bery helpful dan servicenya tiptop.
Terasa spt VVVIP plak :)

10 comments:

linahilmin said...

ni benda yg i & husband slalu buat, takde time nk bwk anak2 p holiday, dpt spend 1 nite kat hotel pun jd laaaa...
ps - suka la pic aliah gigit ladybug tu, gerammmm!
pss - masa last mkn nasi ayam bkt bintang, pun dah x brp sedap la.. :(

mrsharis said...

Dah lama gila tk makan nasi ayam bukit bintang..last time is masa belajar dulu in yr 2000. 11 tahun lalu..haha..

Zuhaini said...

wah.. best kan.. jalan-jalan walaupun tak jauh.. :) ilang stress.. :D

Dee said...

yg penting tidurnya di hotel you..seronoknya dpt free voucher kt 5 star hotel..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eh sblh opis aku jerk ahahaha ...ok apa bermalam kat kl skali skala ahaha

Joy said...

sesekali bercuti dlm bandar ;)

DaZzlingLilLy said...

dim sum kat sini sedap..tu pun 4 tahun lepas i makan..skang tak pasti la..

Liza said...

pernah stay sini masa konvo my sister and also masa outstation, oklah, boleh tahan

CuTeMiUt78 said...

ok la kan.. at least dpt gak 1 mlm spend masa ngan anak2..

CiKaYu said...

sesekali mmg cekin situ.....tukar angin. heheheh