Wednesday, January 12, 2011

Pengubat Stress

Skang ni asik balik umah lambat.
Byk giler keje, badan penat otak pun jem.

Malam semalam lepak ngan anak2 kat bilik.
Daddy biasala keje.. kul 2-3am baru balik :)
hmm bila bersama ngan anak2 ni..
dari penat dan stress, terus ilang semuanya.

Ni la gelagat Aliah masa kami berguling2 kat atas katil.

Susah la nak main ngan caterpillar senget camni.


Berusaha gigih tuk memusingkan badannya

Mummy bukannya nak tolongkan.

Yeah, setelah berhempas pulas.

Ha baru la senang nak main.

Dah penat dan puas main, terus landing.


Akak Zahra plak sibuk main gamenya.

12 comments:

mrsharis said...

yeah..yeah..yeah..
adik dah pandai meniarap..pasni mesti dh susah nk pakaikan diapers :)

Joy said...

cepat gak aliah dpt skill baru...

4 Kay-E said...

comelnye aksi tergolek2.. pas tu penat :P

Kakak Zara kusyuknye main... sampai muncung2mulut. hehe.. Comel..

CiKaYu said...

yea adik aliah, next, merangkak pula yea

Dee said...

baiknya akak zara..dia mmg x kaco adiknya ke yati?

adda said...

zahra n adik mmg muka serupa laa.. nanti besar mesti kamceng ni

zailamohamad said...

samerlah ngan zaila, balik keje xsabar nak tgk muka anak2 tapi tahan kejap aje sebab lepas tu masing2 akan buat perangai,haduyyaaaaaaiii

Hida Naza said...

Aliah ni muka sapa ek..
muka ko tak.
muka zaf pun tak.
Ikut mata aku lah.
Hehe...
Zara dah panjang rambut (-:

LIP (^_^) said...

they are really cute sisters..

Liza said...

anak2 mmg stress reliever, liza pun walaupun anak2 dah besar, still rushing balik rumah lepas keje sbb nak lepak sama2

linahilmin said...

si comel bermata bulat ni dah leh roll over, cepat! bravo adik!
ps - zara nyer game sama ngan adam, adam's in silver! :)

mEiZ SHA said...

ALAA COMELNYER..GERAM AUNTIE TGK tau..;D