Monday, January 24, 2011

Comel kan

Smalam aktiviti kami hanya berjalan2 kat OU.
Lunch kat Teppanyaki.
Dah penat pusing2 new wing old wing.
Gi minum petang kat Charm.
Hanya makan rojak buah je.

Sesi bergambar ngan daddy.
Akak Zara tido.

Lihat bling bling kat kakinya

Ni kasut Aliah yang pertama kalinya.
Bukan beli smalam ye.
Smalam hanya window shopping dan makan2 aje :p

Motip entry ni nak tunjuk kasut Aliah je hihihi
Comel kan kan kan!!

13 comments:

mrsharis said...

comel..comel..aunty suka yg merah menyala tu. Yg blinking tu unik..tp pernah jumpa lagi..

~ As ~ said...

comelness!...hmmm terus fikir2 nak beli juga untuk baby Amira...

mamamarissa said...

yup babe, comel sgt...suka!!!

Sitisifir10 said...

uih...silau nengok merelit merelap

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah comelnya kasut dia :)
aliah ni nampak mcm muka hubby u lebih erk :)

Hida Naza said...

sangat comel!!

Liza said...

love the shoes, sgt sgt comel!!!

a-as said...

dua2 so cute. Suka tengok girl pakai ballerina gini. tapi bila dah besar macam anak dara I..dah ada taste sendiri.. :)

mummysyafie said...

ni yang best part girl ni. huhuhu...suka yang merah tu. comel sgt..

Connie said...

aloh alohhh.. mmg chumel... utk bb boy nye ade tak yg bling2 tu.. heheheh. awww...

adibdaddy said...

comel sungguh.. komen sambil BW.. blog yg simple tapi menarik sgt

mummY2Y said...

comels..jeles ok.. aksesori utk girl mmg manyak! anyway muka dia sebijik zara la.. bpe bln da ek??bpe kg?

DaZzlingLilLy said...

comelnya...kalau i ada baby girl pon beli yg cute2 gini jugak..