Monday, January 3, 2011

YES

Demi menyahut kempen YES,
diriku pun turut serta dengan jayanya.
haah ayat tak bole blah.
Tapi yang pasti, semua tuk anak-anak dan suami.
Kepuasan berganda-ganda beli barang tuk mereka nih!
Nak nak pulak beli tu dari duit kita sendiri. Best!!

Okey mulai skang diriku
telah berpuasa dari shopping.
Duit dah habis so dok diam2 haha
Nasib dah habis YES,
kalau idak jatuh bankrupt sudah. :)

Antara hasil rembatan tuk 1 hari.
(tak kuasa nak kutip balik paper bag yg lain tuk bergambar)
Bayangkan kalau YES ni tiap2 hari.
Pasti tokei kedai seronok.

7 comments:

Liza said...

ok what, kan we stimulating the economy....

mrsharis said...

meriahhh..mmg puas hati shopping guna duit sendiri. Suka suki nak beli apa :)

CiKaYu said...

waduh..ni mmg sakan ni...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mmg betul sambut seruan neh ahaha

mEiZ SHA said...

btol2 menyambut seruan kerajaan ni mummy..:)

Joy said...

yes..sngt best ;)

AngahSayang2314 said...

wow shopping lama dah tak shopping