Saturday, January 22, 2011

Online Shopping

Baru je kata awal bulan dah puasa shopping.
Tapi dah batal puasa tu, secara tak sengaja :p
Diriku telah menghabiskan duit dgn menyopping online.
Shopping kat mall ngan shopping kat web tak sama kan.
haha alasan, padahal mmg tangan ni dok gatal je
klik sana sini nak beli macam2.

Jadinya diriku telah membeli.

Ini untuk en asben


Tuk puan blog


Dan tak lupa tuk princess2x


En asben tak jadi nak marah,
sbb ada barang tuk dia,
dan pasti kami semua ada.

Okay kali ni betul2 puasa dari shooping kat mall
dan shopping kat online.
Harap2 dapat bertahan selama 2 bulan.. hahaha
Sekian, terima kasih.

2 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cpt letak gambo nk tgk hehehe

mrsharis said...

shopping online laaaagi bahaya then shopping kt mall kan..berhantu!! ;)