Tuesday, January 4, 2011

Vroom vroom

Minggu lepas gi menyinggah kedai kawan Zaf.
Kedai dia jual segala aksesori/parts kete2.
Bukan kete menan yer. Kete Tamiya pun bukan.

Zara takut nak bergambar kat rims.
Besar sangat dari dia hihi
Kang dilenyek mau menjerit.
Tapi kalau ai biarla tayar tu lenyek perutku yg muncit ni haha



Kat situ gak ada jual merchandise..
cam baju, cap, keychain, mug, bla bla bla
Yang nampak ada brand Ferrari, BMW, Porsche
Teruja rasa nak beli semua.




Kalau nak service kete pun leh hantar kat dia.
Tip top yo! yang pasti private service yer.
Takde kletang kletung kat luar kedai orang leh nampak.




Daddy kata dia nak tukar exhaust ni bole.
Huh, jgn katakan exhaust, side mirror pon lom tentu mampu nak beli :p




Nasib baik la anak2 ni tak meragam.
Berejam gak la daddy melepak dlm kedai ni.





Tau tau je la lelaki kan.
kalau dah masuk kedai2 kete camni,
satu hari suntuk pun takpe.
Nak plak kat sini ada AV room,
leh tgk video tuk dgr bunyi2 exhaust turbo bagai.
adoii mak layan kan aje.

So kalau korang nak tukar exhaust, rims,
break or ape2 aje la
nak beli kete pun bole jua
pegi la singgah kedai RaceMaster ini k.
kat Glenmarie Shah Alam.

wah promote habis..
ye la sape lagi kalau tak kawan sendiri tolongkan.
k sila wat lawatan sambil belajar ke sana yer :)



6 comments:

mEiZ SHA said...

hehehe
nampak sgt laa si pwincess tu kecik dari rim mummy..:)

Joy said...

comel aja zara wat muka takut2..

CiKaYu said...

ayu mmg tak layan bab kete ni, kalau hubby pegi workshop, sanggup tunggu kat umah je...

Dee said...

aiseh..bab2 kereta ni sy lebih rela dok umah dr bertenggek kt situ..hahaha..

AngahSayang2314 said...

wah bestnyerrrrrrrr...tukar sport rim yerrrr

CuTeMiUt78 said...

maaaakkk aaaiihh.. bab2 camni sama la ngan hubby kita.. pastu join sekali ngan dak Mirul.. memang alamatnya.. duk tunggu berjam2 la jdnya