Tuesday, January 18, 2011

1 Day Out

1 Day Out at One Utama.
Pegi dah lambat, makanya byk game dah tutup.
Padan muka hihihi

Ada byk game dorang organize, yg pastikan semuanya adalah FREE.
Masuk entrance tu dorang bagi goodies bag.
Dlm tu ada face towel (kot basah peluh2kan), ada air,
ada dapat toys little pony (girl), transformers (boy).

Game2 ni bukan tuk budak2 je, mak dan bapak budak pun ada gak.
Macam Water Balloon War, Flying Fox, Bungee Kickoff bla bla bla.



Gambar bawah ni tempat mainan budak2.
Kat situ pun ada Body Art, Fish Adoption, dan tempat berpicnic.

Aqua Sphere

Air Borne & Space Slide

Ni Bumber Boat, Zahra beria2 nak naik.
Bole je naik, tapi masalahnya dia nak mummy pun naik sama.
Giler ke hape.
Mau tenggelam ai dok dlm tu, berat sangat hahahah

Sian dia, suh pegi naik, dia taknak sorang2.
huhuhu nanti la suh daddy beli boat tu kan,
main kat swimming pool umah je sudah.

9 comments:

Liza said...

bestnyer, lama tak pegi OU

adda said...

bestnye. dah abes ke ni? kalau tak abes lg nak pegi huhu

mrsharis said...

bestnyaa..tak tau ponn..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow..bestnya nampak permainan kat situ.ni ada hari2 ke??

Nurhayati said...

adda & elissmie: habis dah.. 1 hari je event ni :)

mummysyafie said...

eh, kat ner ni yati? ala rugi nya tak bleh nak gi. terlepas dah yer

muhsin aminudin said...

ade lagi ke ni?

muhsin aminudin said...

ade lagi ke ni?

Nurhayati said...

nor: kat OU mummy.

muhsin: habis dah. satu hari event je.