Sunday, January 23, 2011

Yabedabedu


Dengan rasminya, harini diriku telah berjaya melangsaikan hutang credit card.
Bukan saje settle hutang, tp kali ni terus tutup..
tak de dah credit card nih.
Paksakan diri gak bayar habis.
Sblom ni dok tangguh nanti nanti, last2 tak gak bayar.
Kalini pejam mata, bayar yang beriban2 tu huhuhu

Sblom tutup akaun tadi, redeem saki baki points yang ada.
Dapat la shopping voucher dan petrol voucher.
Nak gak berkait ngan shopping gak kan.. haha

Rasa ilang beban sudah.. syukur alhamdulillah
Jadi mari kita berjimba hihihi

8 comments:

4 Kay-E said...

Tahniah!!!!
Mesti rasa lega kan? hehee..

mummY2Y said...

yeayy! actually weols tak pernah ada credit card pun so tak tahu rasa dia mcm mana but anyhow happy for u!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahah bagus2 kitaorang pon sama sengsara nk bayo utang nk pakai laju jerk ..da buang legaaaaaaa ahaha

mummysyafie said...

bila la boleh langsaikan apa yang patut..wahh..best nya boleh lepas dari hutang cc.

LIP (^_^) said...

selamat berjimba sakan yati..

Linda Yusoff said...

yeayyyyyy.. me too kakak.. dah berjaya close 2 kad.. yippi...

mrsharis said...

congrats..:)
Aku lega kan..dulu aku tiap bulan kena bayar cc. Bukan 1 tapi 3..haha
Tapi 2 dah tutup lama,skng ni tinggal 1 utk beli tiket..hehehe

AngahSayang2314 said...

wah tahniah ye.. angah pun tak apply langsung..