Thursday, January 6, 2011

Social Network

Gigih mendelete semua akaun-akaun social ni.
Bukan ape, dah tak pakai.
Delete segala info dan gambar2.
Tapi sblom tu jenuh nak pikir username & password.
Nampak sangat dah tak bukak kan.

Akaun2 ni semua masa muda remaja.
Asal ada je mendaalah ni confirm register.










Skang ni cukup la maintain satu je.


10 comments:

Sidratul Muntaha said...

fenster ade lagi..
tpi setahun seklai jerlah bukak
huhu
fb?
mesti..
seb baek friendster takde gmbo byk2
klu tak jenuh
myspace?
takdan nka join
selamat mendelete!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dah delete kat friendster..fb pun br bukak tapi my hubby mcm nak suh delete ajer :p

momguess said...

hahahhaha
zaman muda remaja tu gile kan
semua nk bukak

mrsharis said...

friendster aku ada lagi..Netlog dah delete.. :)

Dee said...

dah lama dee delete akaun friendster..skrg mmg FB je..

mrs shaifull said...

hehehe byknya acc, kalau ct, mmg kena note down kat mana2, kalau x, mmg mcm2lah p/word yg haku tekan :)

Joy said...

xde myscape..tp frenster n hi5 ada..apa erk..password nye...ahaks..

CuTeMiUt78 said...

eemmm sekarang ni more to blog je.. fb pun dah jarang buka

4 Kay-E said...

Ahaaa.. rasanya sekarang ni ramai yg maintain 1-2 je...
Facebook mmg pilihan ramai :P

LIP (^_^) said...

sama la kita dah delete dah zaman dolu2 nye mysapce etc. fb je tgl sebab nak keep in touch ngan kenkwn yg kenal je