Wednesday, January 26, 2011

Congratulations Ned!

Sabtu lepas sahabat baikku selamat diijabkabulkan
bersama tunang tersayangnya.
Alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar dan sangat meriah.

Ni masa nak tunggu nikah.
Posing dulu lam bilik.
Sangat cantik furniture ngan deco bilik ni.
Perabotnya dari Empire Furniture yang Anita Sarawak dutanya tu. :)

Amik gambar dulu sblom menjadi puan.
Cantik baju nikah.. putih bersih berseri2 gitu.

Yang ni plak receptionnya.
Jejak kasih ngan kawan universiti.
Lama giler tak jumpa. Tau2 ada isi..
nak masuk 3 dah anak, badan maintain cam dolu2 :)

Mr & Mrs Nizal..
nama korang dua pun dah seakan2
Niza & Nizal. pandai ko pilih hehe

Abaikan perempuan gemok kaler maroon tu.

Selamat Pengantin Baru Sahabatku Darniza dan suami.
Semoga hubungan kalian berkekalan
dan berbahagia hingga akhir hayat.

8 comments:

AngahSayang2314 said...

kak yatie nampak tembam la...hehe jgn mara..

apa pun angah nak ucap kat kwn selamat pengantin baru

Hida Naza said...

ella pregnant? alah aku ketinggalan.
betul gak teori aku.
lepas ko mesti dia yg pregnant...haha.

Liza said...

sgt grand yer the furniture, nampak mewah

mummY2Y said...

bkn gemok la..sihat!

mrsharis said...

alaaaa...tak dapat pegi sebab suami ku pegi over the sea..(ko tau kan utk apa???!!) sabar jer la..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

congratz gak utk ned :)
boleh kejar lagi tu bil anak lawan yati..hehehehe

mummysyafie said...

dear..terpegun nor tengok perabot kat bilik pengantin. anw..taniah tuk kawan yati yer

zailamohamad said...

suka p kenduri kawan baik kan..

zaila pon anak nak masuk 3 dah tapi badan dah xmaintain macam dulu lagi;(