Wednesday, October 27, 2010

Hadiah untuk Aliah


Habis sudah pantangku dan merdekaaa!! hihihi
Rasa harini cam nak gi jejalan,
need ME TIME.
anak2 akan ditinggalkan kat umah maktok,
bg mummy berjimba..

Berikut adalah hadiah2 Aliah
yg dapat ketika dlm berpantang.
wah apa ayat skema giler ni.
Ada dari sedara mara, kawan2 sekolah,
kawan2 universiti dan
pasti ada kawan2 blogger jua.
Terima kasih semua!!!
hadiah2 yang uolss bagi semua best2x.
dan pasti tak yah nak beli.. jimatttsss





Yang ni plak, susu2 yang kami dapat dari hospital.
Tapi Aliah tak minum.
Dari tak minum dan sayang nak buang,
sape nak sila roger ek.

Enfalac A+ : sampai 12 bulan
Anmum : sampai 6 bulan
S-26 : sampai 6 bulan






10 comments:

Dee said...

wow..byknya hadiah sis..yg penting dah merdeka pantang kan..hehehe..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

weh bejimba kat mana tue hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dah habis pantang!! syok :)

Queenin Murni said...

wehuu. dah hbs.. bestt!!
susu tu simpan ja la.. nak beli mahal gak tu.. nanti after 6mnths baru letgo.. :P

aku pon terpikir nak beli backup fm. kalau tamo, pass sini satu. hahaha

Joy said...

byknye hadiah Aliah..rezeki new born ;)

Liza said...

wah, so fast kan dah habis pantang, apa lagi, kita enjoy!!

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaa
jap nyer da abes pantang..:)
tahniah mummyyyy...
hehehe

shila ariff said...

murah rezeki Aliah!!!..moga sentiasa dimurahkan rezeki...amin!!!

LIP (^_^) said...

tahniah telah tamat berpantang..selamat bergumbira :)

mummysyafie said...

wah..dah merdeka yer dear..