Wednesday, October 20, 2010

Drama

Antara drama2 yg dilayan sepanjang berpantang.
Apa lagi nk buat, ngadap tv je la :)
Sblom ni ada Commonwealth Games, layan semua sukan.







10 comments:

Joy said...

time berpantang la boleh layan semua cite2 kt tv ;)

SYaMiLa said...

suka tgk citer Chinta..

Recent Post "Cik T Makan T"

LIP (^_^) said...

walaupun bkn dlm pantang..pantang ada peluang i pun tgk gak cite2 di atas..

zailamohamad said...

wow, xsabar rasanya nak berpantang juga;)

Liza said...

liza layan chinta skrg, tapi sedih amar dah mati....

Dee said...

dee smpt tgk chinta and ahmad dhurrah je sis..hehehe..

~ As ~ said...

time berpantang ni lah baru dpt tgk semua cerita kat tv kan...

momguess said...

rasa mcm nk pantang je
hehehhe

mrsharis said...

aku layan siti kelembai & stairs to heaven jer..cite tagalog,best jalan cerita dia tapi aku mesti beremosi klu tgk. pelakon dia pun ensem2 & cantik2..nak2 Jodi tu..very the cute.

DaZzlingLilLy said...

i pun layan siti kelembai,asmara and chinta..rasa cam melekat kat tv plak