Friday, October 8, 2010

Celebrate Daddy's Birthday

Semalam ai telah melanggar pantang tuk 1 hari.
sbbnya celebrate bday Zaf.
Tak de la makan tempat grand mana pun..kat Chillis je :)
Tu pun gi dekat kat OU.
Hari ke-25 dah kuar hehe


Tuk daddy dan Kakak Zara. Mummy tak leh makan.
Tengok je huhuhu


Mesti order, Chips & Queso feveret Zaf tiap kali ke Chillis

Beef Nachos lak feveret ai, mesti ada jua.

dan last skali order Fajitas.


Gambar ai takde sbb tak cantik lagi..haha macam cantik sblom ni.
Baby Aliah plak tgh tido kat stroller.

Tuk Suamiku... HAPPY BIRTHDAY!!!
moga panjang umur & murah rezeki.

12 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

happy besday tuk zaff moga sentiasa menjadi daddy n hubby yg penyanyang hehehe

Joy said...

happy birtday to en. zaff

CiKaYu said...

happy besday en zaff....mommy dah kuar lihat dunia ya...take care yati.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy bday en zaff.alahai, sempat lagi tu keluar tengah pantang :) take care :)

Dee said...

happy birthday to your hubby..xpelah demi utk suami tercinta..tp mkn tetap pantang tau sis..hehehe..

Connie said...

hahaha... dah langgar pantang...
anyway happy buffday to ur husband..

mrsharis said...

happy birthday utk zaff..tkpe kot keluar tp kena la pakai stokin..

Liza said...

happy birthday utk suami yati, have a good one!

4 Kay-E said...

Happy birthday utk Daddy Zara..

Ooooo.. Mommy Zara dah lari kuar rumah ye masa pantang. hehee.. Mesti seronok dpt kuar rumah :P.

Enjoy ur day.

zailamohamad said...

orang zaman sekarang berpantang kat shopping mall;D
zaila dulu pon masa dalam pantang kena p interview, nak tak nak memang kena keluar dr rumah kan..hehehe..as long as kita pandai jaga diri & jangan makan bukan-bukan, its ok jee..

by the way, haritu zaila balik kg, ada belikan baju princess ntok Zara, nanti pm me kat zailamohamad@yahoo.com, i nak address nak pos..tapi beli satu je, tupon xtahulah muat ke tak, kalau xmuat boleh kasik adik zara ya;)

UmmiRosma said...

selamat hari jadi untuk suami..

Sedaplah juadah tu...mmm....

CuTeMiUt78 said...

happy besday tuk en zaff ya