Saturday, October 9, 2010

Habis raya sudah

Smalam last day Syawal kan.
Kejap je rasa.. walaupun dah habis raya.
Ada gak orang wat open hse hari ni ngan esok.
Ada ke takde ke.. ai tetap tak dapat gi open house huhuhu

Bila dah habis raya, maka sibuk la ai mengira duit raya anak.
Kali ni angpau sudah byk nak kena kira, sblm ni Zara sorang je,
kali ni dah 2 anak.
Untung Aliah lahir time raya, dia pun dapat la duit raya gak.

Cuma tahun ni Zara nye collection agak sedikit, sbb mummy berpantang.
Dan tak dapat nak beraya umah kawan2.
Ape pun kita kena bersyukur apa yg ada kan, dari takde langsung.
Masing2 dapat la RM200+ duit raya. :)
Kawan2 Zara mesti banyakkan??


5 comments:

UmmiRosma said...

wah banyaknye....our kids' raya envelopes belum kira lagi ni...

mrsharis said...

aku tk kira lg..dh tercampur duit raya 3 org budak tu. Nanti aku nk kira semua then bahagi 3..ok kot kan. Cuma auni ada duit lebih dapat masa cukur jambul ari tu :)

CiKaYu said...

nxt yr zara & adik boleh beraya sakan pula yea...

Tihara said...

best nye wit rya tu leh save lam akaun

CuTeMiUt78 said...

eemmm sama la ngan Mirul.. thn ni alhamdulilah... rezeki dia