Tuesday, October 12, 2010

Ole-ole dari KJMC

Byk barang dapat dari KJMC sblom discharge.
Dlm byk2 barang tu paling suka dapat voucher dari Mom's Care.
Byk lak tu voucher dorang bagi.
Details voucher tu leh tgk kat blog
Liya..
dia pun dapat gak sama cam ai.

Masa deliverkan Zara dulu kat DSH pun tak dapat byk camni hihi


Barang dlm bag Enfamama



Barang dlm kotak Anmum

9 comments:

Dania's mummy said...

nursing shawl tu pun dpt ker?

Joy said...

untung sgt dpt macam2

4 Kay-E said...

wah.. sgt beruntung dpt goodies mcm ni :)
happy ye ...

Dee said...

bestnya..dee dulu beranak pun best..siap dpt bagpack lagi..hihihi..

AngahSayang2314 said...

rezeki tue tahniahhh

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

serious thats alot...
vendor slalu dtg hospital tu kot...s rezeki to para2 ibu ;)

CuTeMiUt78 said...

wah.. best gak kan.. dpt byk

Nurhayati said...

dania mummy: haah. bestkan.

joy: itu la kalau dah free semua orang suka.

4kaye: itu la kak, terkejut gak macam2 dapat.

dee: wah bestnye dapat backpack.

angah: alhamdulillah

ladyverde: itu la kan.. dorang nak promote barang2.. tau mesti kita nak beli punye nanti..

cutemiut: itu la.. cepat mirul dapat adik, nanti leh dapat goodies camni gak :)

adda said...

wow lumayannye hadiah