Tuesday, June 30, 2015

Drypers Point Shop


Dapat email dr Drypers
bgtau pasal online point shop ni.
Kalau Drypers tak hantar email,
memang ai pun tak ingat.
Lama dah register tp
tgk gitu2 je websitenya.

Tgk point ai ada 55 mata.
Camne tetiba ada tak sure,
maybe dpt bila kita register kot.





Baca2 dalam website tu,
nampak la ruang nak key-in kod.
Ape lagi ai pun geledah la drawer,
cari kod2 yg ai simpan.





Banyak ni je yg ada.
Tiap kali kalau beli Drypers,
mmg ai akan potongkan kod ni
simpan je dlm drawer.
Tu pun kalau ingat,
kebiasaannya plastik Drypers tu terus buang huhuhu
Kalau tak mesti lagi byk kumpul.

Terus key-in kod2 tu semua,
dapat la total point yg baru.
Banyak jugak dapat.
Dari 55 point ke 2505 point.





Ape lagi survey la
ape barang2 yg bole di redeem.






Menarik2 semuanya.
Toys ni menarik kalau ada baby.
Ariq dah bukan baby,
jadi part ni kita skip.
Kalau nak redeem pun point tak cukup :p





Ikutkan bole je amik byk,
tapi ai try test dulu redeem satu brg.





Pilih bedak dan wet wipes.
Jadila menda free.
Sampai dalam 2 minggu gitu.
Pasni nak redeem diapers plak.

Sblom Drypers wat redeem pakai kod unik
dorang wat redeem pakai barkod.
Tapi sayang part tu ai xsempat nak buat.
Dah la byk kumpul barkod tu huhu
Takpela bukan rezeki namanya.

Seyes suka la ngan Drypers ni.
Suka bagi barang macam2.
pernah wat entry pasal free gift ni [link]
Dapat baju, seluar, toys,
tempat sangkut diapers macam2 la lagi.


2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LindaF said...

terus laju-laju register. haha