Wednesday, July 1, 2015

Ikut Zaf Cari Barang


Fuh dah masuk bulan 7.
Apesal rasa cepat sgt masa skang ni.
Semalam ikut Zaf wat keje.
Dia nak cari broadband tuk customernya.

Giler produktif semalam.
Ke sana sini cari broadband.
Biasala customer last minutes order,
tapi nak barang cepat.

Merata2 tempat pegi
gara2 devices out of stock.
Ke OU, Ikano, Taman Tun, KL Sentral dan Time Square.

Yang ni gi YES kat KL Sentral.



Budak2 ni first time ke sini,
masing2 jakun tgk trains keluar masuk.
Ariq mmg suka la ketapi2.
Tak bergerak dia nak tgk trains.



Zara je tak ikut sbb sekolah.
Sementara menunggu Zaf lama sgt
la nak register bagai.
Belanja sekeping gambar tuan tanah.
Tq Aliah amikkan gambar :)



Bulan puasa ni langsung tak joging.
Malas nak timbang
takut nanti penimbang tu kena baling haha
Puasa ni fokus mengaji je.
Harap2 dapat khatam sblm raya.

Amik Zara kat sekolah,
pastu terus pegi OU.
Dia ada kelas Eye Level.
Kitaorg plak ikut Zaf ke Maxis.
Pas Zara habis kelas,
kami terus ke Berjaya Times Square.



Jarang giler jejak kaki kat sini.
Pegi sini pun tak sempat nak jejalan.
Terus pegi U Mobile.



Hanya kat sini je yg ada stok lagi.
Tempat lain semua habis.
Punya la lama kt dlm ni,
ramai sangat orang huhu

Masih lagi tak setel keje Zaf.
So harini plan,
nak ke Digi, Celcom dan ape ntah lagi.
Ai n anak2 ikut dia lagi yey

2 comments:

annapeje said...

ini mmg jalan sakan ahahaha abes semua mall tawaf kihkih ok la tue kire excercise bako lemak kat peha ahaha

Has78 said...

bln pose ni x jog x kayuh. tp buat 10min fullbody workout. tgk youtube aja :D