Wednesday, July 31, 2013

Suka Drypers Free Gift


Masa time Zara dulu ai pakaikan dia Mamy Poko.
Sampai la Aliah umur 6bulan kot camtu
still pakai Mamy Poko.
Pastu masa nak beli stok diapers,
ai selalu gak tgk brand Drypers ni.
Ai tgk Drypers suka bagi free gift.

Ai pun bgtau Zaf, kita try tukar.
Alhamdulillah bagi pakai takde masalah ruam
atau bocor ape.
Terus otomatik ai cakap
kita beli Drypers je next time.

Antara gift2 yg dapat sepanjang beli Drypers ni.

Diapers storage.



Tshirt



Toys (Glow in the dark)



dan terbaru dapat Drypers apron.



Menarik sungguh
semua anak dapat merasa free gift ni.
Dan skang dah kurang sket beli diapers
sbb Zara dah tak pakai.
Aliah n Ariq je.

Ooo Drypers ada gak wat
redeem hadiah dgn hantar barcode.
Tapi ai tak hantar2 lagi.
Memang sblom buang bungkusan plastik Drypers tu,
ai memang gunting barcode tu wat simpanan.
Bayangkan dari dorang kecik sampai la ni.
Menimbun dah :)
Tunggu mood rajin sampai nak belek barcode2 tu semua.

2 comments:

Has said...

comel nye anak dara yati main masak2

CikPuanHaLia said...

aliahhhh..geramnya aunty tgk aliah ni. meh nk geget sikit.