Monday, June 22, 2015

Birthday Boy


Sabtu baru ni Birthday Ariq yg ke-3 tahun.
Alhamdulillah besar dah anak bujang sorang ni.
Memandangkan birthday dia kena bulan puasa,
dan hari minggu plak tu.
Ape lagi celebrate kat umah Mak Tok ler.

Sblom sampai umah Mak,
singgah kedai kek.
Elok plak ada kek Thomas ni,
mmg itu la yang Ariq pilih.



Lepas buka dan solat Maghrib,
cepat2 sambut birthday dia :)



Harusla Mummy pun nak bergambar ngan birthday boy.
Parah dah hitam bawah mataku itu huhu



Aliah pun nak tiup lilin sesama.
Zara pun ada gak tapi blah tepi ni,
xmasuk plak dlm gambar,
sorry kakak ;)



Suka la tu dapat potong kek.



Sebenarnya dia tak sabar nak train
atas kek tu.
Lepas je dia potong,
gigih la MakSu & MakTeh dia
pegi basuh dan lap2 train tu
tuk bagi kat Ariq hihihi
Bukan nak makan kek tu pun :p

Bergambar satu keluarga plak.
Haishh Ariq ni bukan nak pandang camera :(



Zaf ajak tgk movie pas solat Tarawih.
Ape lagi laju je la okaykan.
Lagi pun malam Ahad leh la tgk lewat malam.
Anak2 tak sekolah.



Tgk movie Minions.
Best citernya.
Dorang bertiga tu,
duduk diam fokus sungguh tgk sampai habis.

2 comments:

annapeje said...

wahhh homei nyer kek dia ...ahahha bebudak bkn kek nk dimakan tp mainan ketapi tue ahahaha...amboi best tgk wayang ...aku pon igt nk bwk bebudak neh tp tatau la bila :P ...to besday boy muahh cayang sket ...manjer lebih sket tau lps neh dah nk dpt adik ahaha

Has78 said...

happy belated birthday ariq