Saturday, June 13, 2015

Kat Sini Aje


Wahhh dah nak habis cuti sekolah.
Tinggal weekend ni je.
Pastu start la episod
huru hara ngan Zara Aliah haha
Ariq pun haru gak,
bila dia tido nak kena dukung bagai sobsobsob.

Cuti sekolah ni takde gi memana pun.
Byk dok kat umah.
Rumah pun mcm takde rupa rumah dah weh.
Bersepah ya ampun.
Kemas bape kali tak tau.
Malu ngan Zaf bila dia balik,
umah tunggang langgang.

Ni citer hari Selasa lepas.
Pagi Zara teman ai gi bank jap.



Yang lagi 2 org Daddy
tolong jaga.
Takde tolong pun,
sbb semua terbongkang lagi hehe

Zaf pun mmg dia tak gi keje.
Baru balik outstation dr Kuantan.

Petang cam biasa
hantar Zara ke Eye Level.
Sementara tunggu habis kelasnya,
kami ke Waffle World.
Lama tak makan kat sini.



Ai punya,
eskrem tu laju je
Ariq & Aliah abiskan.



Aliah plak nak pancake.



Habis kelas,
makan malam kat Restoran Cinta Sayang.
Zara suka makan nasi lemak kat sini.



Ai & Zaf makan satay je.

Esok baru iron baju sekolah.
Punya la malas
time cuti 2 minggu taknak plak buatkan :p

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

annapeje said...

aaaaa tolong iron baju aku skali ahahha kemalasan juga...laponyer tgk sate tue ahahaha ...waffle pon sama terliur ...mcm mana nk kuwus ahahaha