Friday, April 1, 2011

Meletop

Diorang berdua ni kalau bergabung...
memang MELETOP..

Tongkang pecah umah dibuatnya.
Ada orang gaji pun leh lari tau.


Bila nampai ai seronok yer.
Muka sangat puas hati :)


Tak larat hari2 nak mengemas..
sampai satu tahap, biarkan je sepah2.. huhuhuhu


9 comments:

AngahSayang2314 said...

Dia dah ada geng dulu sorang2 hehehe

Sidratul Muntaha said...

rajin ko kemas ari2..
aku?!
3 hari sekali
jenuh!
budak2 ni bukan setakat menan..
satu ruamh bersepah dah.
alah..
rumah sekangkang kera..
mgm padan pun sepah merata - rata.
ahahhaa!

zailamohamad said...

samerlah ngan anak-anak Zaila si Haziq & Husna tu, kalau diorang duduk senyap pastu dengar ngekek2 gelak tawa tu, haa baiklah p check sebab mesti ada sahaja agenda diorang..Haritu habis sebotol bedak diorang main..aduishhhh mama dah xlarat nk kata apa dah..redhokan ajolah..huhuhuhu

atty's said...

happy dua beradik ni dpt sepah2 kan umah..

takpe mommy dia leh buat excercise sambil tuh

Nina said...

saya pon sama..last2 biar ajer bersepah, suka hati awakla anak2...budak kecik tu kejap ajer besar baru lagi rasenye bersalinkan die yer.kejap ajer ms

mummysyafie said...

hahaha...suke je nor tengok diaorg ni yati. baik2..nanti termasuk dalam kotak toys plak.

mrsharis said...

biar jer yati..sbb bila kita kemas jap lagi kang diorg selongkar balik. Klu diorg dh selalu tgk mainan tu nanti mesti diorg boring.hehehe (teori aku nih ;D)

nurulzia said...

Nurul yg sorg ni pun same je Yati..habis kemas yayang sepahkan balik..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

igtkan aku jerk n anggap diri malas upanya x ahahha